2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😔

122 بازدید | 13 پست

دلم گرفته یعنی خیلی گرفته چرا اخه بعضی هارو خیلی پولدار افرید مارو انقدر بدبخت 😭 همه فامیلا و دوستاو اشنا هامون دارن برا عید خرید میکنن دلم خرید میخواد دلم میخواد منم برم تو بازار قدم بزنم اما نمیرم چون میدونم برم باید با بعض به بقیه نگا کنم و برگردم این ماه وضعیتمون خیلی بد شده البته بد نبودا به کسی بدهکار بودیم پول اونو دادیم خالیه خالی شدیم همه خواهر شوهرام تند تند دارن وسیله میخرن برا عیدشون من حتی یه تیشرت معمولی واسه خونه نخریدم کاش ماهم وضعمون مثل اونا خوب بود 😔😔 البته اینا فقط درد دل بودا فک نکنید اومدم اینجا اینارو بگم ک از کسی پول بگیرم نه 😚😚

لطفا برای سالم دنیا اومدن نینیم صلوات بفرستید 😘😘

پول داشتن هم همچین خوب نیس   

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا تنتون سلامت ایشالا پول دستت میاد میخری

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
پول داشتن هم همچین خوب نیس  

من الان مشکلی تو زندگیم ندارم نه شوهرم خیانت کاره نه معتاده و .....مشکلم فقط پوله دلم از این گرفته ک همه الان تو بازارا دارن خرید میکنن من نشستم دارم گریه میکنم 

ول کن بابا تنتون سلامت ایشالا پول دستت میاد میخری

اخه همه فک میکنن ک ما داریم و وضعمون خوبه دیشب خواهر شوهرم بهم گفت چیا خریدی برا عید رو نمیکنی منم گفتم هیچی نخریدم 

چرا؟؟ کیو دیدی بگه کاش پول نداشتم ؟!

خودم چون یه صفای تو خونه های ک پول دارن میبینم تو خونه خودمون نیس  

سلاممممممم 😊 من یه دختر خوشبختممممم و البته سگ اخلاق 😐 من دوست داشتم یه خانواده بزرگ باشیم ولی خاله، عمه، دایی و عمو ندارم بعضیا میگن نداشتن فامیل خوبه ولی نه خیلی بده 😐💔 از شانس بد من خودمم تک فرزندم 😐 بچه هاتونو تک فرزند نزارین خیلی بده 💔
اخه همه فک میکنن ک ما داریم و وضعمون خوبه دیشب خواهر شوهرم بهم گفت چیا خریدی برا عید رو نمیکنی منم گ ...

اخییییی

اخه همه فک میکنن ک ما داریم و وضعمون خوبه دیشب خواهر شوهرم بهم گفت چیا خریدی برا عید رو نمیکنی منم گ ...

بقیع رو ول کن فک میکنی همه جیب هاشون پره؟ ن جانم تیکع تیکه خرید می‌کنن شایدم فقط نگا میکنن نمیخرن تو خودتو مقایسه نکن شکر گزار باش مشکلی نداری خدا پولو میرسونه

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
بقیع رو ول کن فک میکنی همه جیب هاشون پره؟ ن جانم تیکع تیکه خرید می‌کنن شایدم فقط نگا میکنن نمیخرن تو ...

شکر چی بگم شاید من پر توقع شدم ❤

شکر چی بگم شاید من پر توقع شدم ❤

می‌دونی خانمی خیلیا هستن پولو دارن ارامش ندارن شوهرشون بیکاره نمی‌دونم غصه دارن چ فایده ک پول دارن پس شکر گذار باش بی پول رو همه ی وقتایی تجربه میکنن