2777
2789
عنوان

سرکتاب برای خاستگار

1001 بازدید | 25 پست

بچه ها من یه نفر که بهش مطمئنم یکیو بهم معرفی کرد که سرکتاب میبینه به من گفت پسرِ خیلیی زود عصبی میشه خودتم زود عصبی میشی منو راست گفت خیلی زود عصبی میشم بعد گفت که شماها باهم ازدواج نکنین بهتره بهم گفت با کسی دیگه ازدواج کنی خوشبخت تری و اونم با یکی دیگه ازدواج کنه خوشبخت تره من الان دو سه ماهی میشع دارم باهاش آشنا میشم خیلیییی مهربونِ و زود کوتاه میاد و عصبانیتی ندیدم ازش شاید ناراحت باشه یا یه حرفی بزنه اما عصبانیت نه اصلا نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میگم اگر راست گفته باشه چی حالا وقت مشاوره داریم ولی بعد عید ببینم چی میشه به نظرتون میشه به حرفاش اعتماد کرد ؟ گرچه سرکتاب قدیمیه شایدم خرافات باشه چیکار کنم؟

سعی کن اصلابه این چیزاتوجه نکنی سرکتاب واینجورمسائل شایدم راست بگن ولی سمتشون نری بهتره براخواستگارتون هم سعی کنیدعقلانی وباتحقیقات فراوون تصمیم بگیریدنه احساسی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکتاب  و این چیزا الکی یه ... خودت چه جور ادمی هستی؟،اگه قراره تا اخر عمر به خودت تلقین کنی که اشتباهه ازدواجت خوشبخت نمیشی شاید یه بار عصبی شد بعد بگی اره سرکتاب باز کرده بودم.... هیچ کس کامل نیست .توی زمان کم هم نمیشه شناخت

سعی کن اصلابه این چیزاتوجه نکنی سرکتاب واینجورمسائل شایدم راست بگن ولی سمتشون نری بهتره براخواستگارت ...

اخه من دو دل شدم همش میگم نکنه راست گفته باشه بعد میگم نه اینا خرافاته 🤦🏻‍♀️