2777
2789

مرد درهیچ شرایطی هرگز حق خيانت کردن نداره حتی درصورت توکما رفتن زنش حتی درسخت ترین شرایط ومریضی 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرف بی منطقی!!!!چون مثلا زشتم بره خیانت کنه این مرد غلط کرد از اول چشاشو وا نکرد که ببینه ضمنا ظاهر همیشه دلیل خیانت نیس 

یه مقاله ای خوندم که نوشته بود بیشتر خیانت ها بخاطر نداشتن آرامش درکنار همسره 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

بحث خیانت جداست ربطی به زشتی نداره من یه دفعه فرصت میدادم اگه تکرارکرد جدامیشدم البته اگه واقعا شرمنده بود پشیمون بود هیچکس زشت نیست  تفکرماست که زشته اشتباه  

عزیزم مگه شمارو موقع ازدواج ندیده؟؟؟؟ این چه حرفیه من هرچقدرم قیافم معمولی باشه خودمو زشت نمیدونم هیچوقت. و این بهانه خوبی واسه خیانت نیست

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

ساعت 5 یه مشاوره ی تلفنی دارم، خانمی که قراره باهام صحبت کنه بی نهایت زیباست و همسرش خیانت کرده، عوامل خیانت چیزای دیگه ای هست ظاهرت رو دوست داشته باش 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...