2777
2789
عنوان

خانومای باردار عزیز

117 بازدید | 6 پست

ترشحات ابکی بارداری طبیعیه؟ 

من ترشحات ابکی زیاد دارم تو طول روز و حتی بعضا شبها این ترشحات خطرناکه یا طبیعی؟ 

هفته ۲۶ هستم 

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
شما اونجوری منم کلا تو خشکسالی

😬😬

اینجوری خوبه ک

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو طول سرویکس دادید؟ یوقت کیسه آب نباشه. ترشحات تو بارداری هست ولی اکه زیاد بشه باید بررسی بشه. اگر موقع بلند شدن از تخت میاد و گرم هست و خیلی آبکی مثل آب باید حتما بررسی بشه

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»چشم انتظار هدیه خدای مهربان
سونو طول سرویکس دادید؟ یوقت کیسه آب نباشه. ترشحات تو بارداری هست ولی اکه زیاد بشه باید بررسی بشه. اگ ...

اره هفته قبل داده بودم خوب بود طول سرویکس 

یعنی الان دهانه رحمم باز شده؟

اره هفته قبل داده بودم خوب بود طول سرویکس  یعنی الان دهانه رحمم باز شده؟

اجه طول سرویکست خوب بوده نگران نباش ترشحات توی بارداری زیاد میشه. منم دارم

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»چشم انتظار هدیه خدای مهربان
اجه طول سرویکست خوب بوده نگران نباش ترشحات توی بارداری زیاد میشه. منم دارم

خداکنه چیزی نباشه😥