2777
2789

دارم از دیشب میمیرم اگه کسی می‌دونه ترو خدا بهم بگه دخترم ۱ سال و چهارماهشه دیشب نزدیک ۵ سی سی شیر خشکی که  ۱ روز مونده رو خورده چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه نترس

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
نمیدونم نصفی از شیرش تو شیشه مونده بوده اینم شیشو قایم کرده بود دیشب برداشته یه مقدار ازش خورده

احتمالا هضم کرده رفته 

خیلی مواظب باش 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
از پزشک مشورت بگیر فکر نکنم کسی این سهل انگاری رو تجربه کرده باشه

نمیتونی آروم کنی خواهشاً نمک رو زخمم نپاش دخترم شیشه رو قایم کرده بود ما هرچی گشتیم پیدا نکردیم خودش دیشب برداشته یه مقدار خورده 

نمیتونی آروم کنی خواهشاً نمک رو زخمم نپاش دخترم شیشه رو قایم کرده بود ما هرچی گشتیم پیدا نکردیم خودش ...

هضم کرده رفته 

اگه حالش خوبه چیزی نیست 

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
نه  من نیم ساعت بمونه میریزم میره

وای خدا دارم میمیرم نمیدونم چه عادت بدی داره یه موقعی هوایی شیرشو قایم می‌کنه منم فکر کردم تا آخر خورده نمی‌دونستم هنوز داخلش داره     

نمیتونی آروم کنی خواهشاً نمک رو زخمم نپاش دخترم شیشه رو قایم کرده بود ما هرچی گشتیم پیدا نکردیم خودش ...

انقدر بد طعمه ک مطمعا باش اصلا شاید یه مک زده باشه بعدم دیگ این همه گزشته اگر میخواست چیزیش شه یه نیم ساعت بعد دلدرد میکرد

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
وای خدا دارم میمیرم نمیدونم چه عادت بدی داره یه موقعی هوایی شیرشو قایم می‌کنه منم فکر کردم تا آخر خو ...

وقتی میخوره حواست باشه پیداش کنی بشوریش بذاریش تو قفسه ای جایی نبینه