2777
2789

اره عزیزم من شنیدم حتما زود دادی

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ممکنه مثبت باشه 🥺🥺 دوشنبه باید برم تکرار کنم 

آره عزیزم نگران نباش ان شاالله مثبته

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عزیزم شما بارداری؟؟😍

اوووهوم😍

همین الانم رفتم دومین آزمایش تیتر بتا رو دادم 

دعا کن رنجاشون خوب باشه

اوووهوم😍 همین الانم رفتم دومین آزمایش تیتر بتا رو دادم  دعا کن رنجاشون خوب باشه

واااااای عزیزم خدا بهت ببخشه 🥺😍

تو الان نی نی داری واسه منم دعا کن 

منم دوشنبه تولد حضرت علی اکبر باید برم آز بدم دعا کن واسم مثبت باشه🥺🥺

یک ساله منتظرم

واااااای عزیزم خدا بهت ببخشه 🥺😍 تو الان نی نی داری واسه منم دعا کن  منم دوشنبه تولد حضرت عل ...

ممنون عزیزم حتتتما برات دعا میکنم❤️❤️

تا اون روز زیارت عاشورا بخون

مرسی واقعا 🥺🥺 آره خوندم اگه خدا قبول کنه 🥺🤲🏻

فدات فقط اصصصصصصلا استرس نداشته باش

ببین من یه بار دیگم باردار شدم یک سال و نیم پیش به هرررر چی چیز بد بود فک میکردم هممممش استرس داشتم بدددترین اتفاقا سرم اومد و بچم نموند تو تاپیکام هس

ولی سر این به خودم گفتم اگه قرار باشه اتفاق بدی بیوفته خدایی نکرده استرس من جلوشو نمیگیره اگرم بخواد اتفاق خوبی بیوفته هم که استرس برا چیته؟؟

پس کااامل بسپار به خدا

آره عزیزم من یه روز قبل از موعد شد ۱۲/۵ اما باردار بودم ۴ روز بعدش شد ۱۸۲

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خدا واستون نگه داره 😍 فقط واسم دعا کنید منم مثبت شه

سلامت باشی عزیزم

انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش و همه چی خوب باشه

برا من نموند 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم