2777
2789

سلام لطفا کمکم کنن اونایی که تجربه داشتن من متاسفانه از 12 سالگی جوش زدنم شروع شد اونمم شدید تا الان که سی سالمه همچنان ادامه داره پوستم داغونه داغونه مشکل پریود نشدن ویا تخمدان پلی کسیتیک ومشکلات باروری واین چیزا هم ندارم الان تقریبا یک ماهه صورتم پشت کتفم سر شونه هام پر جوشه ریز ودرشته خجالت میکشم جایی برم پوستتم واسه جوش زدن چربه ولی هر وقت کرمی چیزی میزنم همش میماسه وپوسته پوسته میشه وخشک میشه اصلا احساس میکنم پوستی داغون تر از من نیست کمکم کنید چیکار کنم میخوام برم دکتر بگم راکوتان بده ولی بچه شیر میدم وخطر ناکه واقعا کم اوردم

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من. ادم متاهل اصلا نباید ریسک کنه و راکوتان بخوره

یه دکتر درست حسابی برو دختر خواهرشوهر منم اینجوری بود براش تزریق و پاکسازی و کرمای خوب تجویز کرد پوستش اینه شد

راکوتان اگه بهت نسازه ام کبدتو داغون میکنه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

نه بابا راکوتان کلا خوب نیس،بچه شیر میدی که اصلا 

اگه به سلامتی ان اهمیت بدی خیلی خوب میشی،سعی کن فست فود،سرخ کردنی،تمام چیزایی که شیرین کننده مصنوعی دارن ،اینا رو به حداقل برسونی،خیلی کم اگه بتونی ترک کنی ک عالی،و ورزش رو شروع کن،منم خیلی جوش میزنم ی دوره ای ک هر روز میرفتم ایروبیک بعد ی ماه اصلا نمیزدم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞