سلام دوستاي گلم من پوست صورتم به شدت خشكه سرم ابرسان وزه و ضد افتاب لانسون و تونر 360 درجه گرفتم نميدونم چجوري بايد استفاده كنم ميشه بهم بگين روتين پوستي شما چيه چ چيزهاي دگه اي هم لازمه ك بايد بگيرم .ب نظرتون كرم دور چشم و فيس واش هم بگيرم يا همين ها كفايت ميكنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ی عدد ابرسان وژل شوستشو هیدرو درم برای پوست خشک وحساس😂😂
اگر چادر به سر داری ولی از زیر آن چادر به یک دیوانه خندیدی به انسان بودنت شک کن، اگر قاری قرآنی ولی در درک آیاتش دچار شک و تردیدی به انسان بودنت شک کن....
سلام گلم من مشاورم باید تونر وآبرسان و ضذافتاب همیشه روتین روزانه ات باشه.زل لایه بردار تو هفته.من تو تاپیکم کارام هست گلم ببین کرم دور چشم گیاهی هم دارم
من اول ژل شستشو بعد تونر بعد ابرسان و در اخر ضد افتاب
چ ژل شست و شويي بگيرم خوبه . من اصلا كرم پودر نميزنم فقط ضد افتاب حتما بايد با ژل تميزش كنم .بعد اين كارها رو صبح و شب تكرار كنم . شما چشم هاتون رو با چي پاك ميكنين