2777
2789
روزهای اول باید سرت دائم بالا میبود که ورم می‌خوابید  و هم اینکه گریه یا کاری نکنی ورم  ...

کلا تا یک ماه کامل من دوران نقاهت خیلی با دقت کامل رعایت کردم جوری ک خود دکتر گفت واقعا عالی بود ولی الان ورم داره و بدم میاد از ورم از تزریق کورتون میترسم چون اکثریت جواب نگرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها را کورتون هستش من گفت از هفته سوم قرص آناهید بخور من از روز ۱۰ شروع کردم بعد کشیدن بخیه 

من هم قرص اناهیل خوردم از روز اول هم آب کرفس هم پوره اناناس هم آب هویج تا یک ماه کامل من غذا نخوردم فقط صبح ظهر عصر شب اینارو مصرف کردم هنوزم قرص اناهیل مصرف میکنم ولی خسته شدم خیلی ورم داره میترسم کورتون بزنم دوباره برگرده ورمش

من هم قرص اناهیل خوردم از روز اول هم آب کرفس هم پوره اناناس هم آب هویج تا یک ماه کامل من غذا نخوردم ...

قرص اناهیل و آناناس و بعد از برداشتن آتل باید مصرف کرد 

قبل از اون که اتل هس باعث ورم بیشتر بینی میشه 

و فقط دوماه قرص اناهیل تاثیر داره بعدش کورتون تزریق میکنن 

اگه ورم نخوابه 

ولی بعضی بینی ها تا یک سال یا دوسال طول میکشه ورم کامل بخوابه 

منم فقط آب کرفس میخوردم 

طوری که تو ۵ روز ۱۰ کیلو کرفس خوردم 😅

قرص اناهیل و آناناس و بعد از برداشتن آتل باید مصرف کرد  قبل از اون که اتل هس باعث ورم بیشتر بی ...

ولی دکتر ب من گفت از روز اول بخور منم طبق گفته های دکتر قرص اناهیل و اب کرفس و پوره آناناس و اب هویج و شروع کردم تا یک ماه کامل بعدش شروع ب خوردن غذا کردم ولی اناهیل و ادامه دادم

حس نکردی ورم بینیت کم نشده  من الان ۲۰ روزه ولی حسابی ورمش خوابیده  و مساوی خوابیده  ...

نمیدونم ولی ب من گفتن از روز اول ورمش کم شده نسبت ب روزی ک گچ بینم و برداشتن ولی زمانی ک چسب میزدم جمع و جور بود نوکش تیز بود من گفته بودم نوک تیز ولی الان گرد و بزرگ شده هرکی میبینه میگه پس کی میری عمل کنی😭😭😭

عزیزم ورم بینی ت خوب شد؟؟؟بینی ت کوچیکتر شده ؟؟؟

ی کوچولو خیلی خیلی کوچلو ورمش کم شده بود ک باز دوباره امروز بی‌نهایت ورم کرد دقیق ماه پنجم ک بینیم و عمل کردم کم کم تو فکر تزریق کورتون هستم 

ی کوچولو خیلی خیلی کوچلو ورمش کم شده بود ک باز دوباره امروز بی‌نهایت ورم کرد دقیق ماه پنجم ک بینیم و ...

عزیزم واسه منم مدام داره ورم میکنه دوباره چسب میزنم بهتره.اما بنظرم اونایی هم که کورتون زدن خیلی فرق نکرده ورمشون بعد از چند وقت برگشته

عزیزم واسه منم مدام داره ورم میکنه دوباره چسب میزنم بهتره.اما بنظرم اونایی هم که کورتون زدن خیلی فرق ...

نمیدونم خیلی دوراهی بدی گیر کردم میترسم بزنم بدتر بشه میترسم نزنمم بعدها بگم ای کاش میزدم کورتون