2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت بهم پیام نده

802 بازدید | 35 پست

سلام دوستای گلم 

من بچه طلاقم و پدرو مادرم از هم جدا شدن و من پدرم رو انتخاب کردم که پیشش بمونم

چون مامانم منو خیلی اذیت کرده و وقتی که بهش فکر میکنم میگم آخه یه آدم چقدر تحمل داره

پدرم الان یه ماهه که دوباره ازدواج و نامادری خیلی خوبی دارم و خیلی دوسش دارم اما یه مشکل هست که اونو توی تاپیک قبلی گفتم (اگه میشه در مورد اونم بهم کمک کنید که به بابا چی بگم ممنون میشم )

ولی حالا بعد از گذشت ۱ سال و خورده ای که مامانم رو ندیده بودم و حتی اون شماره منو نداشت نمیدونم شماره منو از کجا آورده و بهم پیام داده

(سلام خوبی عسل مامان

دلم برات تنگ شده 

میخوام ببینمت)

ولی من وقتی یاد اون کارایی که با من کرده میوفتم ...

چی بهش بگم ؟

واقعا مشکل یکی دوتا نیست میشه هم درمورد تاپیک قبلی و هم این یکی کمکم کنید ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط حسمیکنم هرچی که باشه مادره . معلومه دلش تنگ شده

کاربر سرگشته از جهل دنیا هستم.  اگر از اون دسته افراد هستید که انسان بودن رو  تنها و تنها توی حجاب و نماز و روزه خلاصه میکنید و عقایدتونو بدون دلیل منطقی تحمیل میکنید . پس لطفا با من صحبت نکنید 🙏
مگه مادرت چیکار کرده باهات عزیزم؟!

خیلی کارا 

واقعا یه زندگی سختی رو تجربه کردم

اینقدر سخت که دوست ندارم در موردش صحبت کنم

ببخشید

هم برای من سخت بوده هم پدرم

بالاخره مادره

ببخش هرچی بوده

من میفهممت

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

منم 

ولی انتخاب دست من نبود/:

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁