2777
2789
عنوان

رمان عاشقانه ک پسره خیلی پولداره خیلیم خشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بخونی معتادش میشی

اتفاقا دوران نوجوونی خیلی رمان مجازی میخوندم🙁🤣

هیچی ازشون یادم نیست الان

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

با این تعریفی ک کردی عجیییب یاد رمان افسونگر افتادم، عاشقش بودم خیلی خوب بود حتما بخون، اسم شخصیت اصلی افسون، پسره هم انگلیسیه

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨
با این تعریفی ک کردی عجیییب یاد رمان افسونگر افتادم، عاشقش بودم خیلی خوب بود حتما بخون، اسم شخصیت اص ...

افسونگرو فک کنم خوندم خیلیم رمان خوبی بود یعنی عاشقش شده بودم ولی برا یه سال پیش اینا بود

تا حالا خوتدی اسمشو میگی

اسمش یادم نیست ولی عموش مال واموالشو بالاکشیده بود اینم رفته بود خدمت کار شده بود با پسر اون خونه هم ازدواج کرد پسره هم پولدار بود

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
افسونگرو فک کنم خوندم خیلیم رمان خوبی بود یعنی عاشقش شده بودم ولی برا یه سال پیش اینا بود

من۵_۶سال پیش خونده بودم

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨