2777
2789
عنوان

تاخیر داشتم بی بی چک هاله انداخته ایا باردارم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 30 پست
حتما باید تو بارداری بخوری اگر نخوری بچه به مشکل بر میخوره من تمام بارداری منظم خوردم

اگه باردار باشم که حتما حتما میرم دکتر وادامه میدم قرصام رو یعی از فردا بخورم؟مشکلی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردار باشم که حتما حتما میرم دکتر وادامه میدم قرصام رو یعی از فردا بخورم؟مشکلی نداره؟

اره حتما باید بخوری میگن اگر نخوری بچه ممکنه ناقص بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممکنه الکی مثبت شده باشه؟؟؟خیییلی استرس دارممم😭خدا از دهنت بشنوه

والا من خودم از دو هفته بیشتر از وقتم گذشته بود بیبی چک زدم هیچی نشون نداد باز یبار از همین بیبی چکی که شما زدی استفاده کردم بعده نیم ساعت همین‌جوری کم‌رنگ نشون داد 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
مال من دوسه دقیقه بعدش هاله انداخت،بی بی چک یونی

عزیزم شرمنده درخواست دوستی قبول نمیکنم سوالی داشتین ؟

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
انشاله عزیزم به زودی زود به حق امام حسین باردار بشی وبیای تو همین سایت بگی بی بیم مثبت شد 

بی بی چک زدین امروز بازم ؟چیشد؟

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
سلام عزیزم من همین حالا دوباره بی بی زدم مثبت شد،خدایاااا شکرررت میخام برم آزمایش😘😘😘

ای جانم مبارکت باشه عزیزم چه حس خوبی داره

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم