سلام دوستان لطفا کمکم کنیددکتر گفته خییلی کم تیروید داری و مدتی بود قرص تیروئید مصرف میکردم الان چند روزه که نخوردم،تقریبا چهار پنج روزه پریود نشدم تاحالا سابقه نداشته اخه منظمه،روز دوم تاخیر بی بی زدم هاله انداخت ایا باردارم یا مال قرص؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه الکی مثبت شده باشه؟؟؟خیییلی استرس دارممم😭خدا از دهنت بشنوه
والا من خودم از دو هفته بیشتر از وقتم گذشته بود بیبی چک زدم هیچی نشون نداد باز یبار از همین بیبی چکی که شما زدی استفاده کردم بعده نیم ساعت همینجوری کمرنگ نشون داد
انشاله عزیزم به زودی زود به حق امام حسین باردار بشی وبیای تو همین سایت بگی بی بیم مثبت شد
بی بی چک زدین امروز بازم ؟چیشد؟
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
سلام عزیزم من همین حالا دوباره بی بی زدم مثبت شد،خدایاااا شکرررت میخام برم آزمایش😘😘😘
ای جانم مبارکت باشه عزیزم چه حس خوبی داره
😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم