2777
2789
عنوان

اگر بهتون بگن بچتون عوض شده و بعد چند سال بفهمین

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 30 پست

معمولا همونی که بزرگ کردن قبول میکنن یکی از آشناهای ما دخترش برای گواهینامه آزمایش خون داده بود از اونجا فهمیدن پیگیری کردن ولی هرکس با خانواده ای که بزرگ شده بود زندگی کرد اما به هرحال سخته خدا نصیب نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما اونی که بزرگش کردم البته ۳ یا ۴ ساله باشه احتمالا بتونم عوضش کنم ولی الان که  ۱۲ ساله هست فکرش هم ترسناکه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

به نظرم این فکرا خودآزاریه

الان انتخابش براش آزاردهندست واقعا هر چند بچه ای ندارم و نخواهم داشت 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

فکرکردن بهش هم سخته،ولی اگه تواین شرایط قراربگیرم قطعا ،بچه ای که درکنارم پرورشش دادم وبزرگ کردم رونمیتونم ازش دل بکنم

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
بعد کدومو قبول کردن؟؟؟

دقیق یادم نیست 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بستگی داره😁

مثلا اگه بچه بزرگ شده باشه وابستش شده باشم بچه ای که پیشمه نگ میدارم

اگه سنش کم باشه عوض میکنم

اگه‌بچم دست خانواده خوبی نباشه دوتاشونو بزرگ میکنم☺

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

علیخانی دو مورد اینجوری آورد 

مورد اول بچه ها کوچیک بودن یکی دوسال، و تصمیم گرفته بودن ک تا بزرگتر نشدن و شرایط سخت‌تر عوض کنن برگردن ب خانواده هاشون، خیلیم هر دو طرف تو عذاب بودن 

یکیشم بچه ها 10 اینا داشتن فکر کنم. و خب حاضر نشدن عوض کنن... 

ولی خب قطعا هیچ کدومو رها نمیکنم 

مجردم البته ولی فکرشو ک میکنم میبینم دوتاشون باهمممم

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃