یه بخش از وجودش میشیم یعنی خدایی میشیم تازه میفهمیم خدا درونمون بود ما غافل و کور و کر و لال بودیم و اونقدر ایمانمون ضعیف بود که نمیفهمیدم تو کسری از ثانیه صدا کنیم پاسخ میده
همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادشتو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
خب کی تو قیامت حساب کتاب میکنه کارهای مارو یعنی نمیشه باهاش حرف بزنیم؟
مامور حسابرسی هست.. اونا اینکارو میکنن ،
راستش جزئیات رو نمیدونم،
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چون ما به ذات خدا احاطه نداریم.منظورم اینه که اون آنقدر بالاتر از ماست که درکش برامون غیر ممکنه.
البته اصولا فکر نمیکنم نیازی به دیدنش باشه.چون ذات ما نفخه ای از همون روح اعظمه.روح ما قطره ای از خداست بعد مرگ در همون جایی که ازش اومده حل میشه
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻