2777
2789

یه بخش از وجودش میشیم یعنی خدایی میشیم تازه میفهمیم خدا درونمون بود ما غافل و کور و کر و لال بودیم و اونقدر ایمانمون ضعیف بود که نمی‌فهمیدم تو کسری از ثانیه صدا کنیم پاسخ میده

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

اونقدر دلم میخواد ببینمشش بگمم میشهه یه لحظه منو ببینی و اذیتم نکنی؟؟من خیلی تنهامم😔و چرا کمکم نمیکنی؟فقط دپس دارم علتشو بدونم کاش میشدد

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خدا شیء نیست که دیده بشه.  ولی خب حسش میکنیم🥺... کتاب آنسوی مرگ رو بخون

خب کی تو قیامت حساب کتاب میکنه کارهای مارو یعنی نمیشه باهاش حرف بزنیم؟

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

نمیدونم ولی معلم دینیمون میگفت بستگی با بندش داره نکه حتما خوبشا یهو با یه بدش یا با یه خوبش اینو نمیدوم 😁

فقط شنیدم ک میگن دنبال چرا و چطوری خودا نباشید خودتون گمراهو سر در گم میشین به قدرت و خلقتش نگاه کنین و پی ب بزرگش ببرین

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪

مامور حسابرسی هست.. اونا اینکارو میکنن ، 

راستش جزئیات رو نمیدونم، 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خب هر چیزی که هست و نمیشه ببینیم؟ حرف بزنیم ؟ 

فکر نکنم

چون ما به ذات خدا احاطه نداریم.منظورم اینه که اون آنقدر بالاتر از ماست که درکش برامون غیر ممکنه.

البته اصولا فکر نمیکنم نیازی به دیدنش باشه.چون ذات ما نفخه ای از همون روح اعظمه.روح ما قطره ای از خداست بعد مرگ در همون جایی که ازش اومده حل میشه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فرشتها مسولن خوبو بد میکنن خدا و پیامبرم ناظره منبعش: دینی مدرسمون🤣🤦‍♀️

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪