2777
2789
عنوان

برادر ناتنی

4958 بازدید | 48 پست

سلام دوستان 

من تازه واردم و میخواستم از شما بخاطر این موضوع نظر بخوام (بخاطر همین عضو شدم)ممنون میشم کمک کنید و قضاوت نکنید

راستش رو بخواید پدر و مادر من از هم جدا شدن و من پدرم رو به عنوان سرپرستم انتخاب کردم بخاطر یه سری مسائل 

پدرم دوباره ازدواج کردن و الان من با پدر و نامادریم زندگی میکنم و واقعا از مادر خودم بیشتر بهم محبت کرده اما مشکل من برادر ناتنیم هست که چند ماه ازم بزرگ تره(بچه همسر قبلی نامادریم)

من دوسش دارم به عنوان برادر اما اون همش سرد برخورد میکنه و همش بهم میگه عامل طلاق پدر و مادرم پدر توعه و باهام بد رفتار میکنه و اینکه بخاطر همین رفتار پدرم هم باهاش بده

الان یه ماهه پدر و نامادیم ازدواج کردن و این موضوع خیلی اذیتشون میکنه

برادرمم خودش واقعا اذیت میشه احساس میکنم خودش هم نمیخواد همچین رفتاری رو باهام داشته باشه ولی سر لج داره این رفتار رو میکنه بعضی شبا از اتاقش صدای گریه رو میشنوم ولی نمیدونم چیکار کنم که یه خانواده چهار نفره خوبی داشته باشم واقعا دلم یه زندگی راحت و بدون تنش رو میخواد با پدرمم هم صحبت کردم ولی واقعا تحت فشارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶ سالمه

خوبه خداروشکر ک با نامادریت مشکلی نداره انشاالله بابرادر ناتنیتم رابطت خوب شه

لایک نکن جان مادرت😒صرفا برا سرگرمی میامو اکثرا تاپیکارو جدی نمیگیرم🤷اگه وسط بحث یهو جوابتو ندادم ببخش یهو حوصلم ته کشیم😘و همچنین بابامو مامانمو دادا کنم👌دل م وذره  یهو چن روز دپ میشم و ی وخت دیدی اینقد شادم دلفکرای چرت و پرت زیاد میکنم 😑عاشق لباس خریدن ب خودمو پسرمم ترجیح میدم بپوشم خوش باشم تا مث بعضیا جمع کنم طلا بخرم 😏از خدا دوتا چیز میخام یکیش سلامتی اعضای خونوادمه ک بدون اونا من هیچم اون یکیم خدا برا پیشرفت زندگی همه کمک کنه ماهم جزوه اونا آمین👐و در اخر امیدمون ب خودش باشه حواسش بهمون هس یاعلی🖐️