2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد نزدیکی در بارداری

1783 بازدید | 13 پست

دوستان من ۲۰ هفته باردارم ..از اول بارداری هر دفعه که نزدیکی داشتم بعدش لکه بینی داشتم که خودش تو همون روز خوب میشد دکتر منو معاینه کرد گفت نه زخم داری نه عفونت اشکال نداره به علت تعییر هورمونهای هستش که روی واژن تاثیر میذاره...ولی من باز غصه میخورم میگم نکنه چیز دیگه ای باشه ...اگه کسی اینجوری بوده لطفا بگه من خیلی نگران همش فک میکنم سرطان دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه سرطان چی بود حالا ، رحمت سالم بوده ک باردار شدی دختر ، شاید نزدیکیتون شدیده ، طول سرویکست چقدره؟ من یکبار لک بینی پیدا کردم ، تو هفته ده یازده بود فک کنم ، یبوست شدید شده بودم بعدش شد

خدایا شکرت💜
پس هیچی نی ، بعضیا تا اخر بارداری لک بینی بی دلیل دارن ،وقتی دکتر چک کرده نگران نباش

واقعا ...من پارسال اسمیر دادم نرمال بود تو اینترنت چیزای بدی  نوشته بوده واسه لکه بینی بعد نزدیکی 

واقعا ...من پارسال اسمیر دادم نرمال بود تو اینترنت چیزای بدی  نوشته بوده واسه لکه بینی بعد نزدی ...

عزیزم اون واسه کسیه ک باردار نیس ، کسی ک بارداره کلا قضیش با بقیه فرق داره

خدایا شکرت💜
عزیزم اون واسه کسیه ک باردار نیس ، کسی ک بارداره کلا قضیش با بقیه فرق داره

دست خودم نیس اخه تا حالا نشنیدم کسی مث من باشه ...میگم برم اسمیر بدم دوباره خطرناک نیس