یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی دلم میخوادبدونم عوارض ونتیجخ آمپولای توقف رشد روی بچه هاچه تاثیری میذاره
من دخترم، 6 سالگی یهو سینه ش یک شبه، جوونه زد، دکتر گفت بلوغ زودرسه، داغون شدم،، خیلی بچه س، چاق نیست، لاغره، بچه چشم گوش بسته ایه، ما ماهواره هم نداریم، خودم 16 سالگی بالغ شدم، عمه ش هم دیر بالغ شد، فکر کنم داذو های مکمل و تقویتی، باعثه، من دوسال کرونا بهش برای تقویت، اینارو دادم، خدا منو ببخشه، البته دکتر داد، الان 10 ماهه دارم امپول میزنم، میگه بلوغ متوقف شده،، باید به قد 150 برسن تا امپول قطع بشه، فعلا قدش 131،تا دو سال دیگهباید بزنم، ایشالا زودتر قد بکشه،،
خیلی دلم میخوادبدونم عوارض ونتیجخ آمپولای توقف رشد روی بچه هاچه تاثیری میذاره
حتما امپول بزن،، اگر اگر کسی زیر 8 سال بالغ بشه خطرناکه، چون قد متوقف میشه بعدبلوغ، اما اگه بالای 8 بالغ بشن زودرس نیس اینکه یه عده میان میگن وای مزخرفه، ما 9 سالگی پریود شدیم و 11 سالگیپریود شدیم و قد کشیدیم خب طبیعیه، اینا بلوغ زودرس نداشتن، فقط فقط اگر زیر 8 پریود بشن یا بالغ، مشکل روی شدقد میزاره، تمام!!!