2777
2789
عنوان

کسی کمکم نمیکنه تو. خوندن جز قرآن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 39 پست
میخونم من عزیز ۲۴؟

خیلی ممنون عزیز..برای حاجت رواییت نادعلی میخونم

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم گلم 23 میخونم خیلی دلم شکسته برام دعا کن گلم😭

خیلی ممنونم عزیزدلم..فدات بشم چشم حتما سرنمازامشب بیادت هستم..برای دل شکستت هم نادعلی میخونم.حاجت روا بشی

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰
برای سلامتی نی نی ت هم صلوات فرستادم 

فدات بشم عزیزم.ممنونم 🌹♥

جز ۲۹ میتونم بخونم فقط تا کی

فدات بشم برداشت دوستمون..اگه هنوزم دوست داری22 هم هست..

۷ هفته مونده به تولد نی نیت 😍😍😍دستت روی سر من عزیز

سلامت باشی عزیزم..برام دعا کن بارداری پرخطری دارم..

فدات بشم برداشت دوستمون..

اشکالی نداره

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
اشکالی نداره

اگه هنوزم دوست داری 22هم هست.حاجت روا بشی انشاالله

اگه هنوزم دوست داری 22هم هست.حاجت روا بشی انشاالله

باشه ۲۲ هم برای من

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
باشه ۲۲ هم برای من

ممنونم عزیز دلم..منم امشب سرنماز برات نادعلی میخونم🌹

[QUOTE=229806224]اخه انگاری یکی دیگه برداشت[/QUOT

آره دوستای عزیز محبت کردن برداشتن..آخرینش 21هست..ازون ور خونده شده تااینجا..اگه دوست داری بخون.حاجت روا بشی انشاالله🌹