2777
2789
عنوان

کسی هست سقط داشته بتونه کمکم کنه

198 بازدید | 25 پست

دوستان من حدود دوهفته است سقط کردم اولش چندتا لخته بزرگ اومد بعد کیسه آب پاره شد و جنین دفع شد جنین کامل بود بعدشم دوباره چندتا لخته اومد و از فرداش لکه بینی داشتم خون قهوه ای بعضی وقتها هم لخته های کوچیک دفع میشه ولی هنوز حالت تهوع ام و تنفر از بوی روغن و پیاز و گوشت دارم سربارداری رفلکس معده گرفتم‌که اونم هنوز باقی مونده دارم دیونه میشم الان سه روزه سردردهای بدی میگیرم که میزنه به چشمم،کسی بوده بعد سقط هنوز علائمش باقی مونده باشه؟اگه هست تا کی ادامه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو دادی گلم؟

نه چون سابقه سقط قبلا داشتم گفتم وایستم بعد پریودیم برم متاسفانه بعد هر سقط من بقایا داشتم ولی اون سه تای دیگه بعد اینکه به خونریزی میفتادم علائمم از بین میرفت ولی این یکی هنوز علائم تهوع دارم شاید باورتون نشه با گریه پیاز داغ درست میکنم از بوی پیاز خام تمام دل و روده ام داغون میشه از کنار یک ساندویچی رد میشم دوست دارم از بوی روغن سوخته شون بمیرم 😔

عزیزم حتما حتما هم سونو وازینال برو هم تیتر بتا بده باید بتات کم کم بیاد زیر ده

اگه پایین نیومده باشه چی؟بار اول برای بارداری دادم گفت یک قلو حتی رفتم سونو قلب ضربان قلب ۱۲۴ بود 

اها کاش میرفتی دکتر یوقت خطرناک نباشه

بخاطر سردردم ترسیدم اخه اینجا شبانه روزی سونو نداره باید فردا برم مستقیم سونو بدم میدونید میترسم بگه کورتاژ کن،من اون سه تا رو طبیعی سقط کردم حتی برای بقایا هم کورتاژ نکردم با دارو گیاهی و ورزش دفع کردم ولی این یکدونه چون هفته اش بالا بود نگرانم‌کرده 😔 میترسم یک قل دیگه باشه که هنوز علائم دارم 

شما ب ازمایش ژنتیک لازم داری حتما بروژنتیک خودت وشوهرت 

اون دو تا مشکل از همسرم بود سومی کرونا گرفتم داروهای قوی استفاده کردم هفته ششم بود که سقط شد این یکی هم بخاطر نداشتن استراحت و استرس به خونریزی افتادم اینطوری شد