2777
2789
عنوان

مهریه

678 بازدید | 19 پست

شنبه خواستگاریمه مهریه رو بیان کنم میخوام بله رو بدم؟ میخوام بخاطر سال تولدم ۱۳۷۶ تا سکه بگم قبول میکنه؟ اگه نکرد بزنم زیر همه چی؟ اغلبتونم میدونین که ماجرای منو اون چیه♥️

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

میگی دوسش داری بعد به خاطر مهریه میخوای همه چی رو بهم بزنی؟ 

اگه خیلیی دوست داشته باشه قبول میکنه چون 1376 تا خیلیه 

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی دوسش داری بعد به خاطر مهریه میخوای همه چی رو بهم بزنی؟  اگه خیلیی دوست داشته باشه قبول می ...

خیلی پولدارن اگه میدونستم نداره نمیگفتم تازه بهم گفته میخواد عباس اباد( یه محله اصفهان) اپارتمان بخره بزنه به نامم🥰🥰😍😍 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

وقتی همچین مهریه ای رو دادگاه قبول نمیکنه واسه چی بیخودی اختلاف میندازین همین اول کاری

قبول نمیکنه؟ چرا؟😐

اگ دوست داشته باشه قبول میکنه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اگ دوست داشته باشه قبول میکنه

دقیقا منم همین فکرو میکنم اینقدر میگه دوست دارم اگه اینو بکنه واقعا دوسم داره مطمئن میشم

دقیقا منم همین فکرو میکنم اینقدر میگه دوست دارم اگه اینو بکنه واقعا دوسم داره مطمئن میشم

اره. ولی از مهریه واجب تر حق کار و طلاق و تحصیل و خروج از کشور و بگیر. سر مهریه همیشه مردا برندن چون دادگاه طرف اوناست همیشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اره. ولی از مهریه واجب تر حق کار و طلاق و تحصیل و خروج از کشور و بگیر. سر مهریه همیشه مردا برندن چون ...

اونا همرو قبول کرده ویس ازش دارم یه روز دانشگاه بهش گفتم اگه میخوای بیای خواستگاری حق طلاق و تحصیل و خروج از کشور باید بهم بدی اونم گفت اگه زن من بشی همه این کارا رو میکنم ولی تاحالا سر مهریه چیزی نگفتیم

نمیدونم منم شنیدم

😐💔

اونا همرو قبول کرده ویس ازش دارم یه روز دانشگاه بهش گفتم اگه میخوای بیای خواستگاری حق طلاق و تحصیل و ...

اهان خوبه پس. مهریه هم احتمالا قبول کنه

اهان خوبه پس. مهریه هم احتمالا قبول کنه

خداکنه😍🥰♥️ دعا کن بشه کاربر دلت پاکه😍