2777
2789

اگه استفاده کردید خواستم ببینم کیفیتشون در چه حدی هست

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
سلام گلم من مشاورم محصولات پوست و مو گیاهی دا م تاپیکم ببین عکس هست.مشتریام استفاده کرده بودند گلم ر ...

عزیز دلم پوستم داغون شده با بارداری و اینکه نمیتونم به خودم برسم باعث شده افسرده بشم داداشم نمیدونم از کجا فهمیده کاتالوگ محصولاتش رو برام فرستاده میگه هر کدوم رو که میخوای برات بگیرم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم پوستم داغون شده با بارداری و اینکه نمیتونم به خودم برسم باعث شده افسرده بشم داداشم نمیدونم ...

عزیزم من محصولات گیاهی دارم ضررنداره برا بارداریت باید موآظب باشی چون بارداری چیزی نزنی بد باشه

عزیزم من محصولات گیاهی دارم ضررنداره برا بارداریت باید موآظب باشی چون بارداری چیزی نزنی بد باشه

برای ابروهام خیلی خالی دارن و لک صورتم 

برای ابروهام خیلی خالی دارن و لک صورتم 

گلم محلول دارم با رزماری فندوق و بادام درست شده.کرم گیاهی هم دارم برا لک جای لک از کلاژن روغن گیاهای اصلی هست تو تاپیکم گلم عکس گزاشتم ببین گروه دارم تو واتی