2777
2789
عنوان

جوش های چرکی

5146 بازدید | 14 پست

من همیشه صورتم جوش میزنه از این جوشایی ک چرکی بودن و وقتی بهشون دست بزنم درد میکنن پوستمم ترکیبیه فک کنم چون بینی و چونه‌م چربن  ...الان تقریبا دو هفته شد ک خاک رس سبز مخصوص پوست چرب گرفتم با گلاب میزارم ی ماسک درست میکنم میزنم ب صورتم ۱۵ دقیقه ک موند اونو با آب سرد میشورم بعدش  سیب زمینی و خیار ب اندازه هم پوره میکنم ۲۰ دقیقه میزنم ب صورتم ...اوایل فقط آبشونو جدا میکردم با پنبه میزدم ب صورتم الان همشو میزنم بیشتر اثر میکنه ....خداروشکر چربی پوستم مثل قبل نیست ک وقتی ب بینیم دست میزدم دستم برق میزد از چربی ...الان انگار متعادل شده ...قبلا وقتی ب گونه و چونه‌م دست میزدم جوشا رو حس میکردم الان پوستم کاملا صاف شده ولی هنوز جای جوش هست چون من در هفته تقریبا دو بار از این روتین پوستی ک ساختم میزارم و اثرش هنوز کامل ندیدم ...راستی  خیار و سیب زمینی برای توپر شدن و سفید شدن پوست هم هست  ..

شما هم تجربه هاتونو بگید 

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐

من دکتر پوست رفتم 

یک صابون داد و یک محلول برای جوشام. هم جوشام بهتر شده هم جاشون کمرنگ تره

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دکتر رفتم ازمایش اینا دادم گفت هیچ مشکلی نداری از وسایل مارک لدورا بگیر  ..ماسک پیل آف لدورا و صابون مریم گلی فک کنم ..ی مدت گزاشتم اثرش ان‌چنانم زیاد نبود با اینکه مدام میزدم ...

باز بعد ی مدت دکتر دیگه رفتم ضد آفتاب مای و کرم ویتامین c و صابون گوگرد داد ک پوستم خارش گرفت ترکشون کردم ...متاسفانه شهرمون کوچیکه و دکتراش افتضاحن 

نظر من اینه حتما تا پوستت خراب نشده برو پیش پزشک، من نرفتم و پشیمونم، پوست ک خراب بشه دیگه درست نمیش ...

عزیزم یعنی این خیار و سیب زمینی هم مضرن؟؟

باز بعد ی مدت دکتر دیگه رفتم ضد آفتاب مای و کرم ویتامین c و صابون گوگرد داد ک پوستم خارش گرفت ترکشون ...

عزیزم ازهرصابون یاشوینده ای استفاده نکن لایه های اساسی پوستت ازبین میره ومدتها بعدمی بینی پوستت خدایی نکرده به سمت پیری زودرس میره. اشتباهی که خیلیا کردن وبرای نجات ازجوشهاشون هرشوینده ای زدن وصورتشون بعدازیه مدت داغون کردن

عزیزم ازهرصابون یاشوینده ای استفاده نکن لایه های اساسی پوستت ازبین میره ومدتها بعدمی بینی پوستت خدای ...

دوستای من مشاوره دراین زمینه ها دارن خواستی شماره برات میزارم واتساپ پیام بده تاراهنمایی بهتری کنیم بهت

دوستای من مشاوره دراین زمینه ها دارن خواستی شماره برات میزارم واتساپ پیام بده تاراهنمایی بهتری کنیم ...

خیلی ممنون بابت راهنماییت گلم ...بله پوستم دیگه جوش نمیزنه خداروشکر جوشام رفتن اما فعلا دارم از این ماسک خیار و سیب زمینی استفاده میکنم ب عنوان آبرسانی ..و برای متعادل کردن چربی پوستم از خاک رس سبز ...خوبن خداروشکر اون چیزایی ک دکتر تجویز کرد مثل اینا نبود ...

عزیزم. هنوزصورتتون جوش میزنه یافقط جای جوشها مونده؟  

دیگه جوش نمیزنه فقط جاشون موند پوستمم فقط بینی و چانه‌م همیشه چرب بودن یعنی از خواب ک پا میشدم بهشون دست ک میزدم دستم برق میزد از چربیشون ...الان یذره کمتر شد نسبت ب قبل