2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه توخراسان رسمه من میخوام بدونم مشهدچی میبرن چون گفتندمشهد خرماومیوه نمی برن کیک وشکلات میبرن😮

مامان من برای پدرش همیشه کلوچه و نوشابه میگیره میدیم به بنا ها چون پدرشون دوست داشتن و خودش بنا بوده 

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
آخ منم  😋

بریم بپزیم😁 روز جمعه هم هست ثواب داره،بُرُم یک زُواله 

خمیر بِستونُم بیام بِپزُم🤩 مُ رفتُم یره ها

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
نه توخراسان رسمه من میخوام بدونم مشهدچی میبرن چون گفتندمشهد خرماومیوه نمی برن کیک وشکلات میبرن😮

ما از تو بهشت رضا هرچی دستمون بیاد میخریم خرما بیسکویت شکلات  بعضی ها از تو شهر شیرینی میخرن اینا هم ب چراغ برات ربط نداره هر موقع بریم میگیریم برا خیرات الانم کروناست دیگه مثل قبل خیرات نیست

تو مشهد ک اینطور نیست چرا مگه شما کجای خراسانین رضوی شمالی جنوبی ؟

اصلیت ما خراسان جنوبی هست اونجا  خیلی زیاد این مراسم رو انجام میدن

البته خانوادم مشهد زندگی میکنن اونا هم انجام میدن 

ولی خودم ساکن تهرانم اینجا زیاد ندیدم 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
بریم بپزیم😁 روز جمعه هم هست ثواب داره،بُرُم یک زُواله  خمیر بِستونُم بیام بِپزُم🤩 مُ رفتُم ی ...

نوش جون  

من امروز بی حس حالم یه روز دیگه درست میکنم 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍