2777
2789

دیشب با شوهرم داشتیم دیروقت از خونه‌ی مامانم پیاده می‌اومدیم، هی به من می‌گفت بدو، راه نرو، خطرناکه این‌وقت شب. منم سرعتمو تند کردم، ولی ان‌قد پاهام درد می‌کرد نمی‌تونستم بدوعم، بهش گفتم نمی‌تونم، این آخر سرعتمه، هرچی از دهنش در اومد بهم گفت، اومدیم خونه، به‌جای این ‌که من ناراحت باشم از رفتارش توی خیابون و این که سرم داد زد، اون قهر کرده. 

گرفته واسه خودش خوابیده، من تاسه شب بیدار بودم داشتم گریه می‌کردم. به روی خودش نیورد اصن. صبح پاشده واسه خودش چایی می‌ریزه، باز من از دیشب دستام داره می‌لرزه از ناراحتی. انقد گریه کردم سرم درد گرفته. بدون این‌که بیاد حتی توو اتاق بگه چت شده، از خونه رفت بیرون. 

یعنی اولین باره آدم انقد مغرور و خودخواه می‌بینم. می‌خوام بمیرم واقعا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه ی بعد تا صبح گریه نکن، یک دمنوش ارامبخش دم کن و بخور و برو کنارش بخواب، چون صبح که بیدار میشه هیچی از دیشب یادش نیست ،این لحظه هاتو تجربه کردم و الان افسوس اون روزهایی که الکی خودازاری کردم و میخورم!!! روی خودت کار کن بیخیال ترشی.

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
دفعه ی بعد تا صبح گریه نکن، یک دمنوش ارامبخش دم کن و بخور و برو کنارش بخواب، چون صبح که بیدار میشه ه ...

آره فکر کنم باید همین‌کارو بکنم. مرسی🤦🏽‍♀️🧡

در این که رفتار شوهرت زشته شکی نیست، ولی روی خودت کارکن برات مهم نباشه،نزار رفتار بقیه تورو مریض کنه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده