2777
2789

بنده یه دختر۱۹ساله هستم

حدود۷ماهی میشه از طریق مجازی با یه آقای تقریبا۲۵ساله در ارتباطم.

ایشون واقعا انسان با کمالات و هوشمندی هستن و از همون ابتدا مشخص کردیم که هدفمون وابستگی و ازدواج و....نیست.

من دختر احساساتی نیستم ک بخوام سریع وابسته بشم،ولی منتها ایشون این اواخر یه سری تناقضات از خودشون به نمایش میزارن که واقعا سر در گمم میکنه..

مثلا به روش خودش ابراز اساسات میکنه و از طرفی دیگه دوباره خودش طوری رفتار میکنه ک بهم اثبات میشع خبری نیست😐 بعضی وقتا از ازدواج صحبت میکنه بعد خودش میخنده میگه دیوونه شدم😐

البت یه مدت پیش یه شکست عاطفی رو هم تجربه کرده(رابطش فقط احساسی و درونی بوده و در ارتباط نبودن) و ازون موقع ایشون احساساتی تر رفتار میکنن..

از جانب خودم که چیز غیر طبیعی احساس نمیکنم،همون احساس لذتی ک در مقابل تمجید و حمایت و همراهی یه غیر همجنس ایجاد میشه رو دارم که به نظرم برای دختر به سن و سال من طبیعیه..

رفتار ایشونو باید موردی بگم چون خیلییی پیامم طولانی شد

ایشون خیلی درمورد عقاید و فرهنگ خانوادم و خصوصیات اخلاقی خودم کنجکاوی میکنن،چند بار پیشنهاد لول اپ رو دادن (اخه فقط در حد چت کردن باهاشون در ارتباطم و با وجود اینکه شمارشونو دارم و چندین بار پیشنهاد دیدار حضوری یا ویدیو کال یا روابط صمیمانه تر داشتن من قبول نکردم و خیلییی برام جالبه که چطور هنوز تو این رابطه موندن)،اول اشنایی میگفتن از روابط غیر هدفدار متنفرن،خیلییییی هم از هم فاصله داریم،من کنکوری ام و ایشون میدونن و خیلی هم کمکم میکنن..

حالا سوال من اینه که واقعا ایشون نسبت به من حسی دارن که غرور ایشون و بی احساس بودن ظاهری بنده اجازه نمیده که صراحتا صحبت کنن یا اینکه این  ها همگی توهمات ذهنیه خودمه که فشار کنکور باعث ایجادش شده؟!

پیشاپیش از پاسخگویی شما خیلیییی ممنونم:)

از من نصیحت 

تا وقتیی ی پسر با گل و شیرینی و مامان باباش نیومده خواستگاری نباید جدی بگیریش 

کلا پسرا معلوم نیست با خودشونم چندچندن بعضیاشون مثه بز زل میزنن ب ادم میان ی رفتارایی نشون میدن فک میکنی عاشقت شدن بعد خیلی راحت بدون گفتن علاقشون میذارن میرن

There is GOD💚💚💚   ..                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ قشنگ تایپ کردی و جمله بندی هات دقیقه  معلومه خیلی کتاب میخونی و بیشتر از سنت میفهمی

نظر لطف شماست و البته این موضوع رو هم میرسونه که خودتون هم یکی از همین ادمای کتاب خون و با کمالات هستید:)