2777
2789
عنوان

کسی قرص سی گل بوستان استفاده کرده

7075 بازدید | 17 پست

برای لاغری میخوام دیگه از چاقی خسته شدم اینقدر زانو درد دارم که امروز فقط گریه میکردم اراده رژیم و ورزش هم ندارم اصلا نمیتونم اشتهامو کنترل کنم خدایا خسته شدم اگه کسی اطلاع داره از این قرص بهم بگه لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو استفاده نکردم اما اینجا خوندم برا بیرون روی اینا خوبه. میتونک بپرسم قد و وزنت چنده؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عجب مرسی عزیزم 

من ۱۰۸ کیلوام هر راهی رو امتحان کردم

فقط ورزش+رژیم همینه و چیز دیگه ای نیست

عملم به درد نمیخوره چون چندتا از دوستام انجام دادن و پشیمونن چون وزنشون برگشته ریزش مو افتادگی پوست گرفتن

قد 168 وزن 94😭

پیاده روی و چای سبز و دارچینم خوبه.نان و برنجم تا میتونی کم کن عزیزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من ۱۰۸ کیلوام هر راهی رو امتحان کردم فقط ورزش+رژیم همینه و چیز دیگه ای نیست عملم به درد نمیخوره چو ...

یه پیج هست اینستا یه بلاگر معرفی کرد با محصول دارویی لاغر میشی بدون ورزش و رژیم ولی میترسم سفارش بدم

پیاده روی و چای سبز و دارچینم خوبه.نان و برنجم تا میتونی کم کن عزیزم

پیاده روی که اصلا نمیتونم اگه برم سریع زانو درد میگیرم

چای سبزم یه مدت خوردم بی فایده بود چون بعدش سریع گرسنه میشدم دارچین تا دلت بخواد خوردم فایده نداره

یه پیج هست اینستا یه بلاگر معرفی کرد با محصول دارویی لاغر میشی بدون ورزش و رژیم ولی میترسم سفارش بدم

من ۵۰۰ هزار تومنم دادم به یه کانال تلگرام معروف پارسال برام دوتابسته کپسول فرستادن

یک هفته که گذشت تمام صورت و بدنم جوش زد

به هیچ عنوان استفاده نکن

چون اثرات جبران ناپذیری روی کبد داره