2777
2789
اره دوتاش دارم نه متاسفانه ایران نیستم بیمارستان دوره خیلی ازمون

خداروشکر که داری.خود نعناع رو هم اگه خشکشو داری میتونی دم کنی با نبات بدی.عزیزم میتونم بپرسم کدوم کشوری؟ البته دوست نداشتی نگو

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بالا اورد خودش دوباره خوابید بمیرم چقدر احمقم اینکارو کردم 

ناراخت نباش عزیزم. پیش میاد... اگه خوابیده، تو شیشه ش نبات داغ با نعناع یا با دارچین بریز، هر کدوم رو که بیشتر دوست داره، آروم آروم بزار دهنش بخوره.

اگر دوست ندارن اینا رو، شربت استامینوفن رو میشه تو شیرخشک‌ریخت، بریز تو شیرش بزار بخوره که اگه دل درد شده از سردی، خوب بشه و دیگه بیدار نشه گریه کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر که داری.خود نعناع رو هم اگه خشکشو داری میتونی دم کنی با نبات بدی.عزیزم میتونم بپرسم کدوم کش ...

نه عزیزم مشکلی نیست المان هستم 

برم نعناهم جوش بدم نبات داغ خورد ۳ قاشق

ناراخت نباش عزیزم. پیش میاد... اگه خوابیده، تو شیشه ش نبات داغ با نعناع یا با دارچین بریز، هر کدوم ر ...

استامینوفن دارم اصلا به اسونی نمیخوره ولی ۳ قاشق با گریه نبات داغ خورد

نه عزیزم مشکلی نیست المان هستم  برم نعناهم جوش بدم نبات داغ خورد ۳ قاشق

عزیزم اگر گرمایش رادیات ایناس یه حوله هم بذار روش گرم بشه اگه خدایی نکرده دلدرد شد اونم بذار رو شکمش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزیزم اگر گرمایش رادیات ایناس یه حوله هم بذار روش گرم بشه اگه خدایی نکرده دلدرد شد اونم بذار رو شکمش

نمیدونم دلش درد میکنه یانه شوفاژ هست کلا داره هی بالا میاره هرچیزی که طهر صبح خورده

نمیدونم دلش درد میکنه یانه شوفاژ هست کلا داره هی بالا میاره هرچیزی که طهر صبح خورده

الهی بگردم نه بذار حوله گرم رو‌ .معدشو گرم میکنه.نعناع داغ نباتم قاشق قاشق بده بهتر میشه کم کم.

نه فریزی بود

این فریزیا بیشتر باعث سردی میشن

استامینوفن دارم اصلا به اسونی نمیخوره ولی ۳ قاشق با گریه نبات داغ خورد

بریزی تو شیرش متوجه نمیشه، میخوره.

ناراحت نباش، زود خوب میشه...🌹

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃