2777
2789
عنوان

خسته ام

208 بازدید | 19 پست

سلام حال دلم خرابه 

دلم مرگ میخواد 

خسته ام از همه چی وهمه کس 

کاش میشد بتونم از این دنیا برم  

دلم داره میترکه 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم.خدابزرگه توکل کن ب خودش.فقط اونه ک حال دل ادموخوب میکنه.وگرنه هممون تومشکلات دفن میشدیم

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
منم خیلی خسته ام خیلییییی😔 چی شده ؟؟

نمیدونم یکی دوتا نیست 

واقعا برام سخته هضم خیلی از مسائل 

منم اتفاقات قرص برداشتم بخورم بیخیال شدم گفتم چرا قرص بخورم ک چی بشه بعد بشینه ب ریشم بخنده بیخیال ش ...

منم چند وقت پیش میخواستم خودم و بچه هامو خلاص کنم ولی باز به شیطون لعنت فرستادم 

خدانکنه عزیزم.خدابزرگه توکل کن ب خودش.فقط اونه ک حال دل ادموخوب میکنه.وگرنه هممون تومشکلات دفن میشدی ...

یه مدته از خدا دور شدم 

فک کنم اونم منو فراموش کرده 

چرا

زیادن  

یه عمر با یه آدم بد اخلاق سر کردن ازم یه آدم مضطرب ساخته که حتی حوصله خودمم ندارم 

اجی جانم غصه نخور.به سمت خدا فرار کن برد یکم سمتش اروم میشی و توکل کن بهش.

بهش بگو کیا و چیا ازیتت کزدن.بهش بگو.

خیلی به همه گفتم مناجات حضرت علی با خدا(شعبانیه)رو دانلود کنید از سماواتی.گوش بدید و معنیشو بخونید خیییییلی قشنگه 

منم صبر داره لهم میکنه اما تمام چیزا داره بهم میفعمونه صبر کن و ناراحت نباااش

یه مدته از خدا دور شدم  فک کنم اونم منو فراموش کرده

منم ی مدت ازش دور بودم حالم حسابی بد بود.وقتی رفتم سمتش نماز خوندم ازش خواستم هوامو نگه داشته باشه حال دلمو خوب کنه بازندگی بجنگم.الان حالم خوبه درسته جواب حرفتوبازبون نمیده.ولی درعمل نشون میده🤗

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗