2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسرت نخور .آدما هیچ وقت از جایگاهشون‌ راضی نیستن

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

ثبت نام کنید تا 10 دلار آمریکا پاداش تازه وارد دریافت کنید! من با تماشای ویدیو در اینجا بیش از 200 دلار آمریکا به دست آوردم ، بنابراین شما می توانید آن را امتحان کنید. 

با فی.لتر شکن برو 

https://mc1-video.xyz/2836600941047988/

حسرت نخور .آدما هیچ وقت از جایگاهشون‌ راضی نیستن

بیا عوض کنیم جامونو

شکررررر که شغل دارم ولی خسته ام میشم والا

مخصوصا دم عید کلییییی کار دارم تو خونه...الان دلم میخواست خونه داری بیش نبودم

چرا نمیشه

فعلا که دارم درس میخونم

هنر و اینام که ندارم و راستش علاقه ام ندارم 

دیگه هیچی نمیمونه دیگه کار بیرون از خونه ام خودم دویت ندارم ولی خب موقته دیگه دوست دارن کار کنم هرجا میرم میگن دانشجو کار نمیدیم حتی کارای تو دفتر بیمه و اینا.خیلی ناداحتم که نمیتونم هیچ کاری کنم دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه حداقل پونصد تومنم که پس انداز کنم یا هرچی

لایکم‌ نکنید💖
بیا عوض کنیم جامونو شکررررر که شغل دارم ولی خسته ام میشم والا مخصوصا دم عید کلییییی کار دارم تو خو ...

😂😂من شغلم بد تر از تو تازه فحش خورمم ملسه

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
بیا عوض کنیم جامونو شکررررر که شغل دارم ولی خسته ام میشم والا مخصوصا دم عید کلییییی کار دارم تو خو ...

من از بیکاری و هیچ کاری نکردن خستم حس میکنم همش به بطالت کاش انقدر کار داستم که وقت سر خاروندن نداشتم

لایکم‌ نکنید💖