2777
2789
عنوان

چه واکنشی نشون بدم؟

132 بازدید | 17 پست

توی محل کارم یه همکار مرد دارم خیلی اخلاق بیخودی داره،با همکارای دیگه خیلی بد رفتاره و یجورایی معاون محسوب میشه، همه هم ازش حساب می برن چون ازشون یه پله بالاتره.

الان مشکلِ من اینه که همیشه باید تو بحث ها اسم منو ببره😐امروز توی جلسه سلام نکرده گفت خب خانم.... هم که هستن.همیشه هم بین حرفاش مستقیم منو منظور قرار میده .میخوام بدونم دفعه بعد که یهو داد زد بین جمع بیست نفره سلام خانم... چه واکنشی نشون بدم

اینم بگم این کارش باعث شده همکارای دیگه فک کنن شاید خبراییه😣 

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدی بهش بگو رفتارش رو درست کنه

یه بار بهش گفتم جای برادر من هستید ولی رفتارش بدتر شد،از فرداش نگاهاش بیشتر شد 

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا

هر برخورد یا حرفی از جانب شما باعث بیشتر لج کردن اون اقا میشه

رییس ادارتون چطور ادمیه؟نرماله و ادم معتمدی هست؟با اون اقا شیش و صمیمی هست یا نه؟

اگه باهاش صمیمی نیست ،ازش بخاین حوزه کاریتون رو عوض کنه،اگه علتش رو پرسید میتونید بهش بگید رفتار فلانی باهاتون نامناسبه

اما اگه رییستون باهاش صمیمیه یا اینکه حرف شما رو بهش میرسونه از طریق بازرسی اقدام کنید که بهش تذکر بده