2777
2789

چند شب خواب مادرم میبینم شب اول خواب دیدم  دیگ بزرگ اش نذری داریم خیلی خوشحال و داره درست میکنه اش هم میزنه قبلش هم انگار گوسفند قربونی کردیم و  حیاط خونه رو شستیم .و من دارم با دوچرخه تو حیاط بازی می‌کنم .مادرم همش سرش بلند میکنه یه لبخند به من میزنه و کارای اش میکنه خیلی زیبا شده بود تو خواب مثل یه جوان ۲۰ ساله .دوباره چند روز پیش هم خواب دیدم داره کتلت سرخ میکنه واسم چون من کتلت خیلی دوست دارم بهم میگه فاطیما برو دنبال کارت تا بد بیام دنبالت .خیلی ترسیدم یعنی میخوام بمیرم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مرده برات غذا پخته خوب اینکه گفته برو بعد میام سراغت یعتی عمرت به دنیا نگران نباش یعنی حالا حالا ها زندگیت بکن نگران نباش 

یه چیزی خیراتش بده 

یه نذری هم بده تا خدا بهت بچه بده شاید خواسته چیزی بهت بفهمونه

نه عزیزم خواب اصن اونجوری که ما فکر میکنیم تعبیر نمیشه من تا حالا دو بار خواب دیدم تاریخ مرگمو بهم میگن یکیش ۱۵ سالگی یکیش هم همین دو سال پیش تو هر دوش بهم گفتن دو سال دیگه می‌میری انقدر اضطراب داشتم ولی بهترین اتفاق های زندگیم اون تایم افتاد یکی رفتم مکه یکی هم باردار شدم ؛مادرشوهرمم خواب میبینم همش باباش که فوت کرده میاد می‌برتش خودش دیگه می‌خنده 😄اصلا نترس هیچی نیست 

نه عزیزم خواب اصن اونجوری که ما فکر میکنیم تعبیر نمیشه من تا حالا دو بار خواب دیدم تاریخ مرگمو بهم م ...

آخه من از بس خودم به درو دیوار زدم برا بچه دیگه بیدم شش سال پیش دخترم از دست دادم دیگم بچه دار نشدم الان که دو بار پشت سر هم این خواب دیدم ترس برم داشته 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه