2777
2789

یه سرنگ کوچیک نصفبیشترشو خون پر کرد تو سرنگ

بنظرم خیلی کشید خودم تو آزمایشگاه گریم گرفت.توروخدا از نگرانی درم بیا ید .

شما که بچتون زردی داشت چقدر خون گرفتن واسه آزمایش ازش

برا پسر منم خیلی گرفتن 

زردیش چنده ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک ندیدم اما من گفتم دکتر براش گروه خونی هم گرفت سر هر دو .

نگران نباش دیگ نصف بیشتر بچه ها این ازمایش رو دادن .

ان شاالله ک همه چی اوکی .

قدمش هم پر خیر و برکت

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

صلوات

جان؟

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

برای نوع گروه خون و تیروییدم میگیرن معمولا

امضات

اها اصلا حواسم نبود ممنونم عزیزم تشکر منم برای پدرتون فاحتا میفرستم روحشون شاد

نوزادمو

نبرش همش ازمایش الان دستگاه دیجیتال زردی اومده میزارن رو پیشونی و میگن چنده...

دیگه نبرش ازمایش گناه داره طفلی...

اگه میخوای زردیش فوری بره باید یه روز کامل بزاریش زیر دستگاه زردی و تموم

من فقط واسه زردی گرفتن.بنظرمکه زیاد گرت

ن نگران نباش خودشون بلدن چقد بگیرن

نترس اونا میدونن چیکار میکنن فقط نزار اذیتش کنن این سوزنو هی بکنن تو دستش بعدشم  من سر بچه اولم خیلی حساس بودم برا امپول یا هرچیی ولی برا بچه دوم محکم تر شدم میدونم که چیزی نیس میره تموم غصه نخور گلم