سلام خانوما ، من ۶۰ سانت پارچه مخمل سوزندوزی و سرمه دوزی دارم با عرض ۱۱۰ ؛ به عنوان خرجکار داخل مانتو و لباس استفاده میشه . برای خودم خریده بودم ولی الان قصد فروشش رو دارم . عکسش رو میزارم اگه کسی قصد خرید داشت پیام بده من شمارم رو بهش بدم . خداشاهده خودم متری ۶۰۰ خریدم حتی پیج پارچه فروشی که خریدم میتونم بهتون بدم . ۶۰ سانتش میشه ۳۶۰ اما با قیمت کمتر میفروشمش
کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏
مانتو های بلند جلو بسته برای آستین مچی و روی سینه کار میکنن
حیفه اینهمه پولش و دادی زیر قیمت بفروشی
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عه یعنی خریدی پشیمون شدی خوشت نیومد یا خریدی بفروشی😁 خب مهم نیست🙂 با احترام: من نمیپسندم ...
این کار ها رو مزون ها استفاده میکنن و ترکیبی یه مانتوی خیلی شیک میدوزن
برای رنج سنی ۲۰ تا ۳۰ هم خیلی مناسبه!
خیلی عجیبه بود حرفت
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
با احترام پست رو نذاشتم واسه ابراز پسند بودن یا پسند نبودن! گذاشتم اگه کسی دوست داش ...
با احترام:
عزیزم ناراحتی نداره وقتی حنبه نظر منفی ندارین و انتقاد پذیر نیستین تایپک نزنین.
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊
این کار ها رو مزون ها استفاده میکنن و ترکیبی یه مانتوی خیلی شیک میدوزن برای رنج سنی ۲۰ تا ۳۰ هم خیل ...
نظر منـ نپسندیدمـ
بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !! قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋 ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯 God, I love her very much 😪♥ یـادم نمیـره😊