2777
2789
عنوان

پارچه سوزندوزی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 22 پست

خیلی خوشگله که

نگه ش دار الان مانتو نمیخوای سال دیگه که میخوای

مانتو های بلند جلو بسته برای آستین مچی و روی سینه کار میکنن

حیفه اینهمه پولش و دادی زیر قیمت بفروشی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عه یعنی خریدی پشیمون شدی خوشت نیومد یا خریدی بفروشی😁 خب مهم نیست🙂 با احترام:  من نمیپسندم ...

با احترام 

پست رو نذاشتم واسه ابراز پسند بودن یا پسند نبودن!

گذاشتم اگه کسی دوست داشت من شمارمو بهش بدم بفروشم. که دوستان راهنمایی کردن سایت دیوار رو😊

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه یعنی خریدی پشیمون شدی خوشت نیومد یا خریدی بفروشی😁 خب مهم نیست🙂 با احترام:  من نمیپسندم ...

این کار ها رو مزون ها استفاده میکنن و ترکیبی یه مانتوی خیلی شیک میدوزن

برای رنج سنی ۲۰ تا ۳۰ هم خیلی مناسبه!

خیلی عجیبه بود حرفت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خیلی خوشگله که نگه ش دار الان مانتو نمیخوای سال دیگه که میخوای مانتو های بلند جلو بسته برای آستین ...

خودمم خیلی دوسش دارم ، خریدمش بعد مامانم گفت تو مانتو با این نمونه پارچه داری تکراریه . راستم میگفت🥲

با احترام  پست رو نذاشتم واسه ابراز پسند بودن یا پسند نبودن!  گذاشتم اگه کسی دوست داش ...

با احترام: 

عزیزم ناراحتی نداره وقتی حنبه نظر منفی ندارین و انتقاد پذیر نیستین تایپک نزنین. 

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
این کار ها رو مزون ها استفاده میکنن و ترکیبی یه مانتوی خیلی شیک میدوزن برای رنج سنی ۲۰ تا ۳۰ هم خیل ...

نظر منـ نپسندیدمـ 

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
با احترام:  عزیزم ناراحتی نداره وقتی حنبه نظر منفی ندارین و انتقاد پذیر نیستین تایپک نزنین.&nb ...

اخه من اصن واسه نظر دادن بقیه نذاشتم😂😂😂 

نظر منـ نپسندیدمـ 

آره این نظر درسته!