2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیروز تقریبا وقت پریودم بود .۳سال نازام  لدله راست بسته اس و فولی سمت راست بود ینی امکال نداره بارذار باشم ینی این بخاطر امپول هاس ک ۸ و ۹ پریودی زدم

.

مبارکه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...
من دیروز تقریبا وقت پریودم بود .۳سال نازام  لدله راست بسته اس و فولی سمت راست بود ینی امکال ندا ...

فک نکنم تاثیرامپول باشه

احتمال زیادبارداری

برویه ازمایش بده خیالت راحت شه

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤
فک نکنم تاثیرامپول باشه احتمال زیادبارداری برویه ازمایش بده خیالت راحت شه

انشالله باشم ۳سال حسرت این بی بی چک داشتم زیر ۲ثانیه حتی اگ نی نی نباشه خدا بهم بی بی چک مثبت نشون داد

.
۲۳ روز چون ۹ پریود زدم از ۱۰۰ درصد یه درصد امکان بارداری با این فولیکول راست داشتم چون لوله راستم بس ...

به نظرم بارداری 

آزمایش بده و جوابشو حتما بذار و حتما حتما تگم کن

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤
انشالله  خدا نی نی تون حفظ کنه❤❤

ممنونم عزیزم همچنین نی نی شما رو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍