2777
2789
عنوان

باردارب

66 بازدید | 10 پست

سلام دوستان،هفته ۱۳بارداری ام خیلی خسته ام نمیدونم از چیه خسته بی حال بی حوصله کسل دلم نمیخواد ازجام بلند شم کسی ام مثل من هست؟قبلا نبودما الان یکی دوهفته اینطور شدم،لگنمم خیلی درد میکنه و قسمت بیکینی،سردردم بعضی وقتا دارم دیشب داشتم امروزم از صبح داشتم تا الان که یکم بهتر شدم ولی سنگینی سرمو حس میکنم 

منم همینجور بودم 

سعی کن اگر خسته ای بیشتر دراز بکشی تا بخوابی 

چون خواب بدموقع سرو سنگین میکنه 

طبیعیه چون مقدار هورمونات بالاتر رفته

مواظب خودت باش 

تا سه ماهگی حسابی استراحت کن و چیزای سنگین بلند نکن

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار خونت رو چک کن گاهی افت فشار خون این حالتا رو داره بالا بودن فشار خون هم باعث سردرد میشه. من همچین موقع هایی مایعات زیاد می خوردم مثل آب سیب یا شربت آلبالو چای خوب میشدم آب بدن هم کم بشه این طور میشه

منم همینجور بودم  سعی کن اگر خسته ای بیشتر دراز بکشی تا بخوابی  چون خواب بدموقع سرو سنگی ...

باشه مرسی گلم دوستم میگه ازبس تنبلی بچت دختره ک اینجوری میشی گفتم وا چ ربطی داره

بدنم جون نداره اصلا

منم تو اون هفته ها مدام این حالتا رو داشتم ولی چون می دونستم فشار خونم افت کرده چیزای شیرین می خوردم خوب میشدم. ولی یه مدت هر روز مایعات رو زیاد مصرف کردم بهتر شدم کم کم دکتر بهت قرص مکمل و آهن میده بهتر میشی