2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بچه هس

558 بازدید | 12 پست

خانوماا توروخدا بگین چیکار کنم؟ شوهرم ۳۴سالشه ولی انکار پنج سالشم نیست، عین بچه هاس یه برادرشوهر روانی دارم که اونم ۳۲ سالشه و مشکل اعصاب داره همه ازش میترسن، تازگیا خیلی حسودی مارو میکنه چون خودش نه شغل داره نه چیزی همش میخوره میخوابه دستور میده، دیروز من رفته بودم خونشون شوهرم کشید پیش خودش نشستن ۲ ساعت گیم بازی کردن منم تنها بودم مادرشوهرم اینا خونه نبودن، حوصلم سر رفت ب بابام گفته بیاد منو ببره خونه خودمون، بعدش مادرشوهرم زنگ زد و بیچاره دوباره اومد دنبالم منو برد خونشون شوهرم یبار نگفت چیشده چرا رفتی کجا رفتی، برگشتنی تو ماشین بهش گفتم هنوز دو سالته هروقت ۳۴ سالت شد بیا دنبال زنت، از دیروز گوشیشم خاموش کرده نشسته ور دل داداشش چیکار کنم آدم بشه؟ هی فرت و فرت فقط قهر میکنه. راستی منم ۲۳ سالمه و ۶ماهه عقدیم هنوز خونه خودمون نرفتیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی بچه است چون گیم بازی کرده.

نه بابا کاش فقط همون بود، اصلا بلد نیس چجوری با من رفتار کنه، جلو جمع خونوادگی احترام نمیذاره بهم، میره خودشو برای مامانش لوس میکنه، خرچی بهش میگم میبره میذاره کف دست مامانش حتی مسائل خصوصیمونو

نه بابا کاش فقط همون بود، اصلا بلد نیس چجوری با من رفتار کنه، جلو جمع خونوادگی احترام نمیذاره بهم، م ...

نودونه درصد آقایون رفتاردرست با خانومشونو بلد نیستن شما به مرور وباسیاست وصبرزیاد باید یادش بدی .ولی اینکه همه چی رو به مامانش میگه خیلی بده به نظرم درست بشو هم نیست 

مردی که فیلم ببینه، انیمیشن ببینه، بازی کنه و... بچه نیس که! همه ما کودک درونمون میتونه فعال باشه. اگر رفتارهای بچگونه میکنه بحثش جداست. یه مشکلی که تو تربیته اینه که خانواده ها فرزند رو مثل خودشون تربیت میکنن ، اجتماع هم چیزی یاد نمیده چون بستست و شخص باید به خودآگاهی برسه که خیلی چیزارو یاد بگیره و درست تجربه کنه. این که آقایون بلد نیستن با خانومها چطور برخورد کنن ناشی از همینه و برعکسم صادقه!

بله خیلی، ۶ ماهه نامزدیم پنج ماهشو قهر بوده😂تا میگم بالا چشپت ابروئه قهر میکنه بعد بیچاره مامانش پی ...

مشکل همینجاست تا قهر کرده مامانشون حمایت کردن و عادت شده!