2777
2789

من دوس دارم خیلی خوشگله

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از این مدل خوشم میاد ولی میگن چون کاسه ش کوچیکه همه جا رو خیس میکنه؛ موندم چیکار کنم

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
منم از این مدل خوشم میاد ولی میگن چون کاسه ش کوچیکه همه جا رو خیس میکنه؛ موندم چیکار کنم

ما دیروز رفتیم واسه انتخاب موندم چکار کنم

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
عه مال ما شبیه همیناست اره خوشگله😍

مال شما همین سایز هست؟من اون بزرگترهای رو دوست داشتم اما دستشوییمون اونقدر بزرگ نیس.یه سوال واسه جا مایعی چی انتخاب کردید.ست سنگیش رو داشت دو دلم گفت شاید بیفته بشکنه

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
مال شما همین سایز هست؟من اون بزرگترهای رو دوست داشتم اما دستشوییمون اونقدر بزرگ نیس.یه سوال واسه جا ...

مال ما بالاش یعنی کاسه+ سطح مسطح زیرش شبیه این تصویره و تقریبا همین سایزه اما پایه اش عین این نیست. یعنی درواقع زیر روشویی رو حالت کابینت طور درآوردیم. 

جای مایع دستشویی هم نه سنگی نیست. رنگش مشابه همینه ولی جنسش یه جور پلاستیکه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مال ما بالاش یعنی کاسه+ سطح مسطح زیرش شبیه این تصویره و تقریبا همین سایزه اما پایه اش عین این نیست. ...

ببخشید راسته میگن کابینت دارها بعد یه مدت بو می گیره؟ 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ببخشید راسته میگن کابینت دارها بعد یه مدت بو می گیره؟ 

نه، ما همچین تجربه ای نداشتیم. ما تو کابینتاش فقط لوازم و مواد شست و شو می ذاریم. شرایط خاصی نداره که بو بگیره

بعضی از این کابینتا توشون سبد رخت چرک جاساز میشه، اون شاید باعث بو گرفتن بشه.

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ببین اصلا زشت نیستنا ولی قدیمی هستن
فقط به دکور های کلاسیک میان
من خودم روشویی کابینتی رو ترجیح میدم و تازه برندی رو میشناسم که در روشویی کابینتی هاش از سنگ هم استفاده میکنه برای دوستانی که طرفدار روشویی های سنگی هستن
برند HOLA