2777
2789
عنوان

بچه ها بنظر خودتون بهشتی هستید یا جهنمی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 184 پست
خب میشه تغییر داد عزیزم رو خودت کار کنی 

تا حالا ک امتحان نکردم

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سقطی دارم امیدم به اونه😅

😅عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

اگه الان بمیرم می‌دونم جهنمیم

ولی از امروز خوب بودن و شروع کردم😌😌نمازمو.

امامیدونن بخاطر غیبتامو سرکار گذاشتن ملت میرم تو اتیشای بهشت🥴🥴

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
نماز و روزم  سر جاشه حجابم ک تقریبا  سر جاشه بجز چند تار مو گاهی اوقات یه غیبت میکنم ک اون ...

خوشبحالت که نماز میخونی دعا کن منم شروع کنم به خوندن 

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..
درسته.منم گاهی اینجوری هستم.ولی از مرلین میترسم😱😱😱

نترس.اون چشمش ک میبینی رنگش فرق داره لنز هست.قیافه معمولیش ترسناک نیست

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 
والا میگن مادری که بچه هاش ناخواسته سقط شدن و مردن بدون اون نمیرن تو بهشت و خب الانم که مادر یک کودک ...

خدا بهت صبر بده. یه روزی اون دنیا میبینی که همنشین شهدایی. دست منم بگیر. الان هم از ته دلت دعا کن خدا به من هم شهادت بده