2777
2789
عنوان

بچه ها بنظر خودتون بهشتی هستید یا جهنمی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 184 پست
نماز میخونم هرروز استغفار میکنم ذکر میگم  سعی میکنم غیبت نکنم و تهمت نزنم و دلی کسی رو نشکنم ...

منم اگه نماز بخونم تنها گناهم میمونه حجاب 🥲

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

بچها من چن تا کتاب دارم در مورد برزخ و اینا و قیامت و... 

داخلش نوشته در جهنم یه زنجیری وجود داره که اکر یک حلقش روزی کره زمین بیفته زمینو اب میکنه و در جهنم با اون حلقه یک ادمو میبندن . حالا معلوم نیست دردشو مثلا توصیف کرده یا چی 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی چه میدونه ساعت در بهشت و جهنم چه طور میگذره ؟ ایا اونجا هم زمان داره ! فک کنید چه چیزایی اونحا و ...

خیر اونجا چیزی به اسم زمان نیست

مثلا شنیدی میگن فشار قبر؟

در اصل قبر هیچ فشاری به جسم وارد نمیکنه چون روح ازش جداست و چیزی حس نمیشه ولی شدت فشار و تحمل واقعیت و حقیقت اینکه دیگه دنیا تموم شد و حالا تو موندی و یه دفتر حساب کتاب

اینا واسه روح سخته و فشار بهش وارد میکنه اونایی که گناهکار ترن فشار قبرشون بیشتره 

خیر اونجا چیزی به اسم زمان نیست مثلا شنیدی میگن فشار قبر؟ در اصل قبر هیچ فشاری به جسم وارد نمیکنه ...

یسوال اگه یه شخصی گناه کبیره و بزرگ انجام داده باشه اما توبه کرده باشه و هیچوقت دیگه انجام نده اون‌گناهو خدا اون دنیا دیگه کاریش نداره؟🥲

منم اگه نماز بخونم تنها گناهم میمونه حجاب 🥲

حجاب حق الناس هم هست

اگر دیدن زیبایی تو باعث بشه دل پسری بلرزه یا مردی از زنش سرد بشه گناهش پاته

منم اولا حجاب نداشتم الان حجاب دارم و خیلی بهم حس آرامش میده

حجاب حق الناس هم هست اگر دیدن زیبایی تو باعث بشه دل پسری بلرزه یا مردی از زنش سرد بشه گناهش پاته م ...

نمیوونم این تنها کاریه که نمیتونم درستش کنم 🥲🥲