2777
2789
عنوان

بچه ها بنظر خودتون بهشتی هستید یا جهنمی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2345 بازدید | 184 پست
دیگه بیشتر از این باید هدایت کنن؟ اینقدر واضح بهت خبر رسوندن بخون دیگه 😡

اره به هر کی میگم میگه خدا خیلی دوست داره که بارها تو خکاب بهت گقته میگم بارها ینی حدودا ۵۰ باری شده بهم بگن به شکل های مختلف من خیلی بی لیاقتم خاک تو سرم اما میخونم دستتم قطع شه میخونم دیگه 🥲❤

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به هر کی میگم میگه خدا خیلی دوست داره که بارها تو خکاب بهت گقته میگم بارها ینی حدودا ۵۰ باری شده ...

همین الان برو بخون لعنت بر شیطان

باور کن شیطان نمیذاره بخونی

درحالی که خودش عبادت میکرد ولی نمیذاره ما حتی به خدا سجده کنیم

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

میرم بهشت

طبقه بندی داره بهشت بهترین جاش نیستم ولی خب جزو بهشتی هام

چون هرروز خودمو واسه اون دنیا آماده میکنم😄

هممون بهشتی هستیم ماشالا اون بالایی ک حق الناس میخورن انقدر زیادن ک وسعت جهنم کم میاد

کاربری دست ۲ نفره🌱

حجابم کامله الحمدلله نمازامم اصلا نمیتونم تصور کنم نخونم...ولی بازم خیلی توی توشه جمع کردن واسه زندگی ابدی کم کارم😔امیدم به عشق مولا علی هست❤

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
اگه به نماز باشه همه جهنمی میشیم 👌

عزیزم خدا بنده عاشق نمیخواد، بنده ی عابد میخواد. عبد بودن یعنی اطاعت بی چون و چرا. اگه به دل باشه هر چی صوفی و درویشه بهشتیه، در صورتی که اینطور نیست. برای خدا اون نمازی که به زور میخونی با این که خوشت هم نمیاد، همه چیزه. چون نشون میدی تو هر شرایطی به حرفشی. جمله ی دلت پاک باشه هم یه مزخرف محضه. اون دنیا اول از توحید میپرسن ، بعد از امامت بعد هم از نماز و بعد از بقیه کارها. هر کدوم از این سه تا رو انجام ندی اصلا از بقیه نمی‌رسن که در واقع هر سه تا یکیه. توحید. نماز خوندی منم دعا کن. اصلا هم نمیخواد دنبال حس و حال عاشقانه تو نماز باشی. فقط درست بخونش

اگه این دنیا به اندازه‌ی کافی رشد نکنیم و بمیریم، تو برزخ پاکمون میکنن اگه اونجا هم پاک نشدیم میریم جهنم و وقتی که پاک شدیم وارد بهشت می شیم. اینم برای خودمونه چون مثلاً من اگه آدم حسودی باشم بهشتم برم لذت نمی‌برم و اذیت میشم و حسودی میکنم فک کن ببینم یکی داره شیرموز میخوره بعد به من آب میدن😂😢

گر نگهدار من آن است که من می دانم                                  شیشه را در بغل سنگ نگهـ می دارد 💛