2777
2789
عنوان

کسی بودهpml داشته باشه و درمان شه؟

143 بازدید | 6 پست

نوزادم ام ارای بردیمش گفتن داره تو گوگل هرچی خوندم دیدم درمان نداره سریع هم میکشه داذم میمیرم ای خدا 

میشه واسه سلامتی عزیزانم وشفای نی نیم صلوات بفرستین😢

ای بابا این دیگه چیه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ای بابا این دیگه چیه

اصلا حالم خوب نیست این مریضی یا ژنتیکی یا عفونی ک خوب خوبش باعث معلولیت میشه بدش هم میکشه درمانم نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا حالم خوب نیست این مریضی یا ژنتیکی یا عفونی ک خوب خوبش باعث معلولیت میشه بدش هم میکشه درمانم ندا ...

الهی بگردم ..من هر روز دعاش میکشم شاید باورت نشه ولی از ذهنم نمیره این بچه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الهی بگردم ..من هر روز دعاش میکشم شاید باورت نشه ولی از ذهنم نمیره این بچه

خداخیرت بده بخدا فقط معجزه میخوام خیلی حالم بده

خداخیرت بده بخدا فقط معجزه میخوام خیلی حالم بده

انشالله خدا حال دلتو خوب کنه توکلت فقط ب خدا باشه