من شوهرم امشب شیفته.خونه نیست.توی شهر غریبم هیچ آشنایی ندارم
امشب یه مشکلی برام پیش اومد و اینجا سوال پرسیدم.بعضیا تهمت زدن و الکی قضاوت کردن.من حالم خوب نیست.هیچوقت نمیبخشمتون
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
شوهرت شیفته کیس ازدواج از کجا پیدا کنی نمنه؟؟؟!!!!!
دونفریم
حالت خوبه؟؟؟؟ تو تاپیکهای قبلیت گفتی دنبالِ کیس برای ازدواجی الان میگی شوهرت شیفته😐
ما دونفریم😑
ادامه نده باز میان گزارش میزنن نی نی یار تعلیقت میکنه فردا صبح حتما برو دکتر
دراومد
من شکست💫 نخورده ام.. فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍. که درست عمل نمی کنند 🗝️. با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن.
اگه شوهرت سر شیفته چرا دنبال کیس ازدواجی اونوقت بعد انتظار داری قضاوتت هم نکنن
چجوریمیشه کاربری دست دو نفر باشه؟. هیچوقت دزک نکردم