2777
2789
عنوان

صندلی اتوبوسvip🤦‍♀️

388 بازدید | 13 پست

بچها یسوال مهم و ازتون دارم الان خیلی وقته سفر نرفتم نمیدونم چطور خم میشه کمردرد شدم رومم نمیشه از کسی بپرسم 

دسته رو به بالا میکشم خودمم ب عقب فشار میدم نمیرره کمک برسونید:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دسته اون پایینه اون برا پاهاس ک میاد بالاتر

یه چیز شبیه دکمه سمت راست یا چپت هس اونو باید فشار بدی و ب عقب هل بدی 

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...

ببین بعصی ها سفت هستند و با فشار ستون فقرات پایین نمیره. به پهلو بچرخ و با یک دستت اهرم رو بکش و با دست دیگرت که بالای صندلی گذاشتی، صندلی رو به عقب هول بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ی دسته اون پایینه اون برا پاهاس ک میاد بالاتر یه چیز شبیه دکمه قرمز سمت راست یا چپت هس اونو باید فش ...

چه داستانی داریم با اینا 

الان دوتا دستگیرش هست که به بالا میره موندم

چه داستانی داریم با اینا  الان دوتا دستگیرش هست که به بالا میره موندم

بگو کمک راننده بیاد...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
الان باید دستگیره بلند تره رو بکشم به عقب یا دستگیره کنار صندلی ک بلند نیست؟

آخی عزیزم شرمنده الان دیدم....

چیکار کردی آخرش؟