2777
2789
عنوان

روز های تلخ زندگی

90 بازدید | 2 پست

دوسال با پسر عمم در ارتباط بودم خیلی همدیگه رو دوست داشتیم اما بعد از دوسال تو یه شب کلی بهونه آورد کلی عیب روم گذاشت رفت

جالب اینجا بود بهم میگف دلمو شکوندی 

با اینکه من همه کارام از رو دوست داشتن بود و کاری انجام ندادم و اگرم انجام دادم از رو عمد نبود 

اما اون از عمد دل شکوند رفت اونم نه یه بار چندین بار

کاری به رفتنش ندارم رفت به سلامت......

اما از موقعی که رفت زندگیم بهم ریخت هیچی سر جاش نیست احساس میکنم قرار نیست دیگه رنگ خوشی رو ببینم (این حس اصلا به معنای وابستگی به طرف نیست و اینطوری نیست که بگم که من بدون اون بدبختم و......)یه حسی. که بعد از رفتنش بوجود اومد 

خیلی متوسل شدم هم به شهدا هم به خدا همیشه دارم نذر نیاز میکنم 

اما یه موقعه هایی مثل امشب واقعا کم میارم 

خاطراتش ولم نمیکنه 

حس عشق دوست داشتنم از بین رفته 

اما خاطرات.........

بعضی ها میگن چون بهش فک میکنی خاطرات مرور میشه ولی من اصلا بهش فک نمیکنم یا درگیرش نیستم یهو میبینی میری تو سه خیابون که قبلا با اون اونجا بودی و..... کلی از این خاطرات آزار دهنده

گلم سرگرم شو .منم شرایط نسبتا مشابه داشتم ت‌و اون شرایط بد روانی از لجش ازدواج کردم.با بهترین دوستش الان اصلا برام اهمیتی نداره اما با اینکه شوهرم مرد نسبتا خوبیه ولی یه دنیا بینمون فاصله اس از خودمم دور شدم .ترو خدا تلاش کن و حقتو از زندگی بگیر و به خودت فرصت بده تا در آرامش تصمیم بگیری و از زندگیت لذت ببری

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
گلم سرگرم شو .منم شرایط نسبتا مشابه داشتم ت‌و اون شرایط بد روانی از لجش ازدواج کردم.با بهترین دوستش ...

درحال حاضر روزای سختی رو پشت سر میزارم ولی خب همچنان به امید اینکه این روزا تموم بشه لبخند میزنم ادامه میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.