2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیاید

7 بازدید | 18 پست
سلام پسرم۳۵روزشه مادرشوهرم توکارای بچه داره دخالت میکنه مثلاحموم کردنش ۲بارتوخونه داخل لگنش حمومش کرده بعدچندروزپیش گفت ازاین به بعدخواستم برم حموم سامیارم میبرم منم سرتکون دادم جلوشوهرم چیزی نگفتم بعدباشوهرم سراین قضییه جروبحث کردیم'به نظرتون ببرمش حموم بعدببرمش بالاببینه که ۲هزاریش بیفته که دخالت نکنه یاقبل حموم زنگ بزنم بگم مامان بیااینجامیخوام سامیاراحموم کنم بگیرش لباساشاتنش کن
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای شماها چرا اینجوری هستین، بنده خدا فکر میکنه داره لطف میکنه، خوب بود اصلا محلتم نمیذاشت
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
مادرشوهرمنم به اجبار خودش دخترمو تا دوماهگی حموم میداد یه روز که گفت فردا میام ببرمش حموم همون روز خودم بردنش حموم فردا اومد گفتم خودم حمومش دادم ممنون شما زحمتت میشه.دیگه روش کم شد . اگه هم مادرشوهرت بردش حموم برو داخل حموم وایسا پیشش بلاملاسربچت نیاره بندازش زمین. مادرشوهرمن منو تو حموم راه نمیداد از اونطرف دخترم تو حموم گریه میکرد نمیدونستم داره چه بلایی سربچم میاره خودم دست بکار شدم.
🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
من که یه حوله و یدونه شامپو یه لیف واسه دخترم گذاشته بودم تو حموم مادرشوهرم اینا ....خیلی ذوق واشت نوه اولشو ببره حموم ....اخه دخترم نداره ....یجه منم دختر بود یکی دوبار بود با نطارت خودم و دیگه نبرد
خدا می بیند و می پوشاند ...مردم نمی بینند و فریاد میزنند
وانیاجون روزی کمک میکردکه من ۴ماه بارداربودم اسباب کشی کردم روزی کمک میکردکه من گیلیم آشپزخونه اتاق موکتاروبالاپشتبوم بااون شکم تنهاشستم روزی کمک میکردکه تنهارفتم روچهارپایه پرده هامودرآوردم روزی بهم میرسیدکه ۳ماه ویارداشتم ۱بارم نگفت من غذامیزارم بیاییدبالاشوهربیچارم یاخودش میذاشت یاخودم میذاشتما حالم بدمیشدیاازبیرون می‌گرفتیم بازم بگم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
من که مادرشوهرم در توان خودش نمیدید که بیاد کمکم ، مامانمم پیشم نبود میبردمش خونش میگفتم فقط بیا تو حموم کمکم کن که یه وقت اتفاقی نیفته براش، نوشونه عزیزان بلا ملا چیه دیگه،
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
اخه بچه ها لطفم حدی داره بعضی وقتا از لطف محبت فراتر میره الان نیخواد حمامش کنه فردا هم میخواد تربیتش کنه دیگه
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
بعضی مادرشوهرا نوه رو حز ام‌ال خودشون میدونن و مادر رو فقط وسیله ای واسه به دنیا اوردن بچه میدونن چرا وقتای دیگه که بایدکمک کنن خبری ازشون نیست
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
سحر جان من نظرم اینه، شاید مادرشوهر مادر آدم نباشه ولی حتی اگه دشمن شما باشه مطمئن باش دشمن بچه نوش نیس، نمیخای بشوره بی احترامی نکن به شوهرت بگو به مامانش بگر سحر دوس داره یه بار خودش بچرو ببره حموم که یاد بگیره دیگه مزاحم شما نشه. بازم خودت بهتر مادرجوهرتو میشناسی
منکه بجز خودم بکسی اعتماد ندارم بار اولم خواهرم اومد توحموم یادم داد چطور بچه رو بگیرم و چطور بشورم ولی به مادرشوهرم و شوهرم گفتم خودم شستم. شوهرمم وقتی دید میتونم گفت مادر نیا
🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻