2777
2789
عنوان

چقدر چندشم شد..

223 بازدید | 9 پست

رفتم تو یه مغازه که کیف های اصل چرم داشت و خیلی گرون 

یه دختر جوون و خوشگل اومد با یه پیرمرد خوشتیپ.. بخدا فکر کردم پدربزرگشه 😐😐😐نگو شوگرش بود 

یه کیف برداشت ۳ تومن فروشنده هم از خدا خواسته تحویلشون میگرفت پیرمرده انگار راضی نبود دختره هم یه جوری خودشو لوس میکرد که همینو میخوام فروشنده هم گفت زن جوون خرج داره دیگه و بلاخره براش خرید..دختره هم با ذوق کیف گرفت جلو جلو رفت تا اون پولشو حساب کنه

چجوری میتونن آخه؟بخاطر پول؟

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

من دیدم اکثر کسایی که میرن سراغ پیرمردای پولدار. خانواده و زندگی به شدت فقیری داشتن...

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم اینجور دخترا پدرمادر بالاسرشون نیست !

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

آره بخاطر پول 

منم دلم میخاد داشته باشم ولی هم میترسم هم دلم نمیخاد همچین کاری کنم ولی پول میخام پووول😔

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))

دیگه پول باشه،پیری که چیزی نیست،بدترشم تحمل میکنن

ولی خدایی جوون بی پول هم لطفی نداره

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

هم پول هم شخصیت بهترازاینه ک باجووون بی پول وشکم گشنه ازدواج کنه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔