پنجشنبه تولد پسرمه البته با تاخیر من یه شلوارک لی و یه تاب که از روش یه لباس میخوره گرفتم تابش سفیده روییش هم سبز ابیه یقه کج از پشت هم بازه یه مدلیه اصن حالا خواهرشوهرم میگه زشته تو تیپ اسپرت بزنی ماها لباس مجلسی بپوشیم به نظرتون درست میگه؟؟؟
این کاملا به نوع مهمونیت بستگى داره حتى به اینکه پسرت و همسرت قراره چى بپوشن اگه یه جورایى رنگ لباس هاتون رو ست هم کنید همین تیپى که انتخاب کردى عالیه میتونى تزیینات و مدل کیکتم حتى کمى با رنگ سفید و آبى و سبز ست کنى که جالبتر بشه چون مهمونى توى خونه ات هستش اشکالى نداره اسپرت بپوشى اما اگه مثلا سالن یا اتاق تولد گرفته بودى بهتر بود کمى خانمانه تر و به اصطلاح مجلسى تر باشه
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟... آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
نیااااااااز همینطوری پیش بریم میترسم تاپیک این طفلی رو ببندن ولی من مشکلم اینه که اینهمه تاپیک مذهبی میذارن که من نه تنها اعتقاد ندارم بلکه کلی هم میتونم نقد کنم همشونو ولی اصلا نمیام اگرم بیام میخونم و حرف نمیزنم اما اینا همه جا خودشون رو صاحبنظر میدونن
و اما شما روز قشنگ... این دوستمون متانت به خرج داد بهت جواب داد در حالیکه اصلا نیازى نبود جزییات جشنشو بهت بگه
اولا اینکه کى مسلمونه کى نیست سوال درستى نیست فقط یه بى ادب ممکنه اینو بپرسه دوما اونى که اعتقاد به چیزى هم داره لزوما نباید لباس مهمونیش مورد تایید شما باشه سوما هم این دوست ما اصلا نپرسیده آیا از نظر دین و ایمون مساله است یا نه
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟... آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟