2777
2789

حالا شوهر یا کسی که باهاش دوستید

نمیدونم دقیقا چجوری بهش محبت کنم که خوشحال شه ،مثلا در طول روز توی مجازی بهش یهویی پیام میدید که حال عشقم چطوره؟

شدیداا به راهنمایی نیاز دارمم لطفا چند تا مورد پیشنهاد بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ‌جور  حتی در حیوانت هم جنس نر توجه جلب میکنه نمیدونم چه بر سر دختران سرزمینم اومده که ...

دختران سرزمین  یعنی نباید محبت کرد ؟؟؟

منم موافقم بیش از حدش اشتباس ولی خب تا ی حدی باید دو طرفع باشه وگرنه طرف زده میشه 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
بلاخره اونم آدمه ،نیاز به محبت داره دیگه

دقیقا همینطوره ، مردها هم به محبت و توجه نیاز دارن ، یکی از مشکلاتی که باعث طلاق میشه همین طرز فکر بعضی از خانمهاست که فک میکنن فقط مرد باسد به زن محبت و توجه کنه

آخه فعلا دوریم از هم یه روش ابراز محبت میخوام که مجازی باشه و مثلا توی اس ام اس اینا بشه گفت

اهنگ عاشقانه براش بخون

کلیپ بفرس 

زیر پست اینستا تگ کن 

وسط جملاتتون غیر مستقیم بهش بفهمون ک دوسش داری 

براش ویس بگیر و جمله های عاشقانه بگو 

هیچجوره

چون ابراز علاقه به پسر باعث میشه ازت سرد بشه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زیباترین ایه قران😍اوَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ (۱۳۹-آل عمران) سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشته باشید❤