2777
2789
عنوان

خونریزی هفته دوازدهم

1414 بازدید | 17 پست

من دیروز رفتم سونو غربالگری همه چی عالی بود خیلی خسته شدم

شب یهو خونریزی کردم خیلی شدید بود .لخته نداشتم درد نداشتم خون روشن همینجوری میومد.

زنگ زدم مطب دکترم فقط گفتن انوکسا پارین قطع کن(بخاطر ivfمصرف میکردم)و استراحت کن.چند ساعت بعد خونریزیم قطع شد ینی الان دوازده ساعته خونریزی ندارم اما خیلی میترسم گفت نیاز نیست بری سونو 

حالا من موندم از طرفی دلم میخواد برم سونو میترسم بچه چیزیش شده باشه ازونطرفم میترسم اگه برم سونو دوباره از استراحت در بیام باز به خونریزی بیفتم.

نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم چقدر بابد استراحت مطلق باشم چند روز

دقیق نمیدونم من باردار بودم یهو خونریزی کردم دکترم گفت یک هفته فقط بخواب یعنی واسه دسشویی فقط بلند شو که خداروشکر خوب شدم شماهم از دکترت بپرس

۱۲ هفته مگه با سونیکیت میشه شنبد؟؟

چرا نشه؟؟؟من دکتر که میرفتم هر ماه گوش میدادم صدای قلبشو. از۱۱،۱۲میشه. اسمشو نمیدونستم😁😁😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چرا نشه؟؟؟من دکتر که میرفتم هر ماه گوش میدادم صدای قلبشو. از۱۱،۱۲میشه. اسمشو نمیدونستم😁😁😁

تاریخ تولد کوچولوتون دقیقا با پسر من یکیه😍

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
۳ ماهشه از پسر شما کوچیکتر

عزیزم😍😍😍پس دقیقا ۱سال کوچیکتر از پسر منه. منم پارسال این موقع پسرم۳ماهش بود😁تازه ختنه اش کرده بودیم. یادش بخیر

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤