2777
2789

حالا که سایت پر شده از کتک کاری و دعوا و خیانت 🤐🤐🤐🤐🤐بیاین از چیزای مثبت حرف بزنیم 

همین که بعد نهار شام پا میشه ظرفارو میشوره و چایی دم می‌کنه خیلیه ، نه؟😂😂😂😂😂

شما چی؟بیاین بگین یکم سرگرم شییییییممممم فقط سین نکنین چی میشه خبببببب

💋میشه فقط یه صلوات برای سلامتی تو دلیم بفرستی؟❤️❤️😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوق العاده شوخ کاری باهام کرده که مثله بچه ها رفتار میکنم 😂😂

وایمیستم پشت در تا بیاد بترسونمش یا تشریف میبرم زیر مبلا قایم میشم 😂😂 درکلا اینه دوتا بچه کوچولو یا داریم کشتی میگیریم..  یا باهم انیمه و انیمیشن میبینیم 😂😂😂

منالان بگم یسریامیریرن سرم ک دروغ میگی 

ولی واقعن شوهرم همه کارای خونه روبیشتروقتامیکنه شستن پارکینگ حیاط زیرزمین سرویسااشپزخونه جارو ریختن لباساتوماشین اتوبیشترکارا

ومهمترازهمه اخلاقاش اینکه خیلی مهربون واحساساتیه وهیچوقت ازمن ناراحت نمیشه هرچقدرم اذیتش کردم خاک برسرمن ک اذیتش میکنم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عین شوهر من  😍😍

خداحفظشون کنه واقن

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بیست ساله دارم باهاش زندگی میکنم حتی یک کلمه فحش توبحث هامون ازش نشنیدم،درصورتیکه اینجا تاپیک خیلیها نسبت به همسرشون بافحش شروع میشه

برام خیلی مهمه که مرد بددهن نباشه ودست بزن نداشته باشه،خدا رو شکر که قسمتم شد

خدایا بی نهایت شکرت